joi, 9 iulie 2009

Who the fuck is Simona Tache?

Un material foarte misto aici. Mvaaai, a plecat Simona Tache de la Catavencu!!! Asa, si? Daca ma intrebi pe mine, asta nu e o stire, o stire era daca Simona Tache musca vreo vedeta.

Eu am fost fan Catavencu, hm, cam de cand am creier in cap. Acum vreo 16 - 17 ani, Catavencu m-a salvat. Eram pe cale sa devin un mare idiot, dar m-am vindecat. Am renuntat sa mai citesc Romania Mare dupa ce m-am apucat de Catavencu. Practic, ei m-au crescut, daca nu erau ei, eu nu eram asa cum sunt astazi.In fiecare saptamana dadeam putinii bani pe care ii aveam pe la 13 ani sa cumpar revista aia si le cumparam si almanahul anual si era o mare suparare daca intr-o saptamana ratam vreun numar.

Totul s-a dus dracului cand i-a cuparat Vantu. De-atunci, l-am mai cumparat sporadic, mai mult cand aveam vreun drum pe undeva si eram pasager, desi il luam la pachet, de obicei, cu Dilema Veche si Magazin (da, mai exista, tot in copilarie l-am descoperit si pe el). Oricum, Catavencu isi facuse datoria, m-a educat, acum sunt baiat mare si pot sa gandesc si singur. De fapt, editorial sau in opinii nu s-a schimbat mare lucru la catavenci. Dar n-am putut sa nu observ cum, treptat, in Catavencu creste o parte tabloida care devine din ce in ce mai mare. Reprezentanta ei cea mai de seama? Simona Tache.

Acuma, sincer, pentru cineva care ia Catavencu pentru politica si anchete si umor de calitate, partea cu vedete nu poa' sa fie decat subiect de durere de pula. Ma lasa rece vedetele. Si ma lasa rece si comentariile despre ele, mai ales alea facute de Simona Tache. Simona, nu esti funny deloc. Sincer. N-ai zis nimic interesant sau funny in viata ta, mai mult, tot discutand de vedete si monden, ai devenit tu insati vedeta fara niciun merit in afara de faptul ca esti asociata cu ei. Si cu Catavencu. Cam ca distrusul ala de Cristi Brancu. Mai nou, ai ajuns un fel de Mircea Badea, cu 1500 de comentarii in blog la postari gen "ma duc pana la veceu". Sincer, mai toate postarile tale din blog imi suna gen "ma duc pana la veceu".

Imi pare bine c-ai plecat si-mi pare bine ca au ramas la monden acolo oameni gen Radu Alexandru, care chiar au talent.

6 comentarii:

Lu spunea...

Doamne, cum mă regăsesc în faza cu "Caţavencu" m-a crescut! Şi eu, pe la 13-14 ani îmi adunam bani ca să îmi cumpăr în fiecare săptămână revista. Şi când nu aveam bani o împrumutam de la profu' de istorie... Ce vremuri! M-a lovit nostalgia, deşi sunt convinsă că ăsta nu era printre scopurile tale. :)))

Cristean spunea...

atunci, sper ca si tu ai cumparat-o mai rar de cand e la mogul. nu ca s-ar fi schimbat cineva de pe acolo, da' asa, de-al dracului.

Quick Silver spunea...

as vrea sincer sa faci un blog despre Radu Alexandru, ca sa pot sa ti-l desfiintez.

Cristean spunea...

de ce, ti-e antipatic?:))))

Quick Silver spunea...

ca sa scurtez un argument bine argumentat, DA. a fost haios pana l-a bagat lumea in seama si a inceput sa se creada regele universului.

Cristean spunea...

mai, daca iei personal ce zice ala, nu prea ai cum sa nu te oftici.