marți, 22 septembrie 2009

4-6 cm

De fiecare data cand mai scrii cate o injuratura pe net, imediat tre' sa mai apara si cate o reclama la marirea penisului. Io nu inteleg de unde a ajuns asa o moda si asta. De ce nu se face reclama la micsorarea vaginului? N-ar fi acelasi efectul? Apoi, materialul in plus de la micsorare s-ar putea folosi in alta parte: la marirea buzelor. Fiind acelasi material, ar fi tolerat mai bine de organism decat siliconul, care stiti ca mai e si periculos pe deasupra. Iar efectul ar fi unul si mai vizibil, e mai greu ca barbat sa arati pe strada cat esti de dotat fara sa te ia politia pentru exhibitionism.

7 comentarii:

jane spunea...

acuma ce sa zic, macar pt un lucru nu e vinovata femeia. o fi avand ea o coasta de drac, da' pt satisfactiile sexuale tot barbatu-i responsabil, daca e sa ne luam dupa generalizarile stupide ale lumii de azi. de la dimensiuni la miscari si 'livrarea' orgasmului, toate cad in responsabilitatea barbatului.
in realitate insa, fiecare-si croieste relatia dupa cum vrea si poate.

Cristean spunea...

io cred ca-i vorba mai mult de stima de sine cand vine vorba de chestii din astea. pentru ca ai o parere proasta despre tine, vrei s-o compensezi incercand sa-i faci pe altii sa aiba o parere mai buna. vrei o imagine mai buna la exterior, pentru ca la interior stii si tu ca esti praf. sau macar asa consideri. eu maririle/micsorarile si chiar si piercing/tatuajele le vad facand parte cam din aceeasi categorie. n-ai nimic de spus tu, asa ca incerci altfel.

jane spunea...

pai parerea celor din jur despre tine o influenteaza si pe-a ta despre propria persoana, vrei-nu vrei. asta nu-nseamna ca tre' sa iei in seama parerea oricui, insa oamenii importanti din viata ta au un cuvant mare de spus.

Cristean spunea...

or fi avand, dar daca dimensiunile unui organ determina diferenduri ireconciliabile, poate ca n-ar fi trebuit sa devina apropiati inca de la inceput. de-aia-i bine sa mergi pe verificate;)

jane spunea...

ei, eu ma dusesem deja la plimbare pe campii in comentariul precedent, deja-mi iesise organul din minte :D
pai da, daca-i importanta dimensiunea, trebe verificat cat mai de la-nceput. si nu-i numai de dimensiune vorba, ci de simpla potriveala-n pat. nu-nteleg mironoselile si asteptatul cu lunile inainte de aceasta verificare. ca te trezesti ca nu merge si ce faci mai apoi? orice-ar zice lumea, daca treaba-n pat nu-o roza, cam degeaba.

jane spunea...

acu' am vazut si anunturile tale din dreapta. mai, si-asa-s femeile complexate de dimensiunile sanilor (si nu numai). zici tu ca 'vai, bietii barbati, cum sunt ei vanati pt dimensiuni!' dar bietele femei, care tre' sa fie subtirele, cu ceva fund si ceva mai mari sani? de ele nu zici nimic?

Cristean spunea...

ce sa zic, zic acelasi lucru, ca au o problema cu stima de sine si una cu iq-ul daca stau sa-si bata capul cu din astea. pentru o felatie buna, iti trebuie talent si experienta, nu sani mari. dar asa e, unele femei pur si simplu nu inteleg.