marți, 8 septembrie 2009

Net

In afara de faptul ca-s constant trezit dimineata de o filarmonica de pickhammere, de cand m-am mutat am descoperit cam cata muie merita RDS. Va zic si voua? Multa de tot. Deci, daca-l vedeti pe RDS pe strada, dati-i 40 de pumni in gura din partea mea. Vi-i dau eu inapoi, daca e ceva. Stau ca prostul cu cablul in casa ca ei nu dau drumul la net decat la o luna dupa ce-ai facut cererea. Pai sa nu-i futi in gat?

Uite, inca un motiv pentru care suntem o tara de cacat. Mentalitati din astea de ceapisti care profita de faptul ca nu exista concurenta reala si-si bat pula de clienti. Si au pretentia sa te duci la ei ca la sfintele moaste. Si dup-aia te trateaza ca pe ultimul cacat pe banii tai, la un pret stabilit de ei. Misto la noi.

11 comentarii:

Anonim spunea...

din cate stiu eu in contractele alea de le rds se sspecifica ca, instalarea poate dura pana la 90 de zile...

de unde tot stresu' ?

Cristean spunea...

nu e instalare, n-au ce sa instaleze, netul era doar suspendat.

Anonim spunea...

sincer ce spui tu este incompatibil

acuma merge ?

Cristean spunea...

eu am net tras pana in casa, tre' sa-i dea drumul dintr-un server, asta-i tot. a fost net pana acum trei luni cand au facut cerere sa-l suspende ca nu locuia nimeni acolo. cand m-am mutat eu a trebuit sa faca cerere sa-i dea drumul din nou. cum n-a venit nimeni cu toporul la usa sa taie cablul, e doar o formalitate. care, in politica rds, tre' sa dureze o luna. acum e mai compatibil?

Anonim spunea...

da.
nu mi-ai raspuns la intrebare : acum merge ?

degeratu spunea...

Super misto. Cristi, blogul tau e citit de RDS. Anonimul care insista daca acum iti merge poate era chiar tipu' cu instalarea...

Cristean spunea...

sa-l citeasca. mie nu mi se pare normal sa dureze un clic-doua intr-un server o luna intreaga. oficial. de mers, ultima data cand am verificat, acum vreo 3 zile, nu-mi mergea, asa ca am sunat proprietarul, care uitase sa-mi spuna ca asa i-au zis aia acolo, ca voi avea net de la 1 octombrie, adica fix la o luna dupa ce s-a facut cererea.

Anonim spunea...

pentru defrigeratu' , citez : "nu e instalare, n-au ce sa instaleze, netul era doar suspendat." ,
tocmai ce a spus omu ca nu e nevoie de instalare . te-ai trezit ? sau nu le avem cu cititu' ?

pentru cristean. data viitoare cand vrei ceva de la rds nu uita ca ai PRIETENI la rds care te pot ajuta cu ce ai nevoie (inclusiv sa iti dea drumul la net a doua zi, si nu la o luna dupa ce s-a facut cererea).

cine a facut actul ala e un idiot.
si faptul ca etichetezi o companie intreaga dupa prostia unui singur angajat arata ca esti la fel ca toata lumea: tot ce faci e sa judeci (acuzi), nu sa JUDECI (gandesti).

Cristean spunea...

eu n-am avut de unde sa stiu daca e prostia unui singur angajat, omule, atata timp cat angajatul respectiv imi spune ca asta e politica companiei. eu judec in functie de date, iar datele pe care le-am avut au fost cele de mai sus, sunt perfect constient ca stiu si eu niste lume la rds, dar uite ca asa-s eu, mai prost, nu-mi place sa umblu cu interventii, cateodata am naivitatea asta, sa cred ca se poate face ceva si fara pile.

chiar daca asta inseamna ca dup-aia niste oameni or sa se supere pe mine ca le "jignesc compania". la fel mi s-a spus si dupa ce si-au batut aia joc de noi la urgente la spitalul universitar: de ce nu mi-ai zis, ca stiam eu pe cineva. Faptul ca se pot rezolva niste chestii prin pile nu e o jignire, ci un adevar normal si general valabil in tara asta pentru care nu tre' sa ne fie rusine?

Anonim spunea...

nu am pomenit nimic de pile. reconectarea se poate face in orice zi a lunii. se taie pe act data care iese tiparita automat si se pune cu stampila data care se vrea pentru reconectare (sa fie acolo minim 48 de ore de la semnare ca sa aiba timp sa ajunga) , si gata. ai net.

repet, sa nu gereralizam. in rest, tot respectul pentru tine.
app, mai arbitrezi ?

Cristean spunea...

deocamdata, am luat o pauza. niste insi nu ma mai plac. dar daca in viata asta se moare in ordinea varstei - iar asta ar fi situatia care ar trebui sa conteze doar in ultima instanta - am s-o fac din nou.