marți, 24 decembrie 2019

O fostă

Ne-am cunoscut la un revelion, unde o petrecere de fete a invitat petrecerea unor băieţi la ele acasă. Noi aveam vreo 19 ani, intrasem pe la facultăţi, ele aveau sau se pregăteau să facă 18, am zis toţi super. Mergem, vă daţi seama, erau nişte vârste la care cam toţi hormonii urlă în tine. Ajugem 5 sau câţi eram, ele erau vreo 6, dar una era cu viitorul ei fost prieten acolo, că se vedea pe ea că nu-l mai vrea. Avea să îmi spună peste vreo 15 ani de ce. Ea era îndrăgostită de mine. Sfatul meu pentru cei îndrăgostiţi acum este să nu spună asta peste 15 ani, că va fi prea târziu. Dar până după 15 ani, problema mea era alta atunci, la acel revelion: toată lumea se săruta în jurul nostru în afară de mine şi tipa asta pe care am cunoscut-o acolo. Rămăsesem doar noi doi faţă în faţă, cu toată lumea sărutându-se în jurul nostru. Mie nu îmi placea nici conversaţia cu ea şi nici ea. Mi se părea o arogantă şi o închipuită. Totuşi, avea o chestie în ochi, o privire cu care părea că mă dezbrăca acolo. Aşa că am zis hai, mă sărut şi eu cu asta care a mai rămas liberă. Şi cam atât am făcut vreo 3 luni, că după eu am rămas cu ea, dar sexual nu i-am făcut nimic până nu a făcut 18 ani.

*********

După 18 ani ai ei am început să facem  sex între noi. Dar numai oral, că ei îi era frică să nu o ducă mama ei la ginecolog, că vezi-doamne, se supăra mama ei că îşi începuse viaţa sexuală. Ea şi-o începuse, doar că aşa cum am zis, ca să nu afle nimeni. Era destul de pricepută, ce pot să zic. Eu aş fi procedat altfel în locul ei. În fine. În scurt timp după, am început să mă conving din ce în ce mai tare că e cam proastă. Sexul oral mergea foarte bine, până într-o zi. Mă întorceam de la Cluj de la un campionat şi mă sun cu ea să o anunţ că o perioadă aveam să fiu cam şchiop, că mă accidentasem în semifinală. Nu am apucat, că ea m-a luat din prima: cu cine ai fost, nenorocitule? Ce mi-ai dat? Nu înţelegeam ce vorbeşte, eu fusesem doar cu ea. Atunci, în momente din astea, te gândeşti că poate a fost ea cu cineva. Ajung acasă şi mă văd cu ea în parc. Ea era atât de supărată de ziceai că tocmai murise Arsenie Boca. Zic: ce s-a întâmplat?
-Mi-ai dat ceva!!!
Atunci am văzut mai bine, avea câte o pată pe fiecare obraz, parcă era dalmaţiană. Puteam să văd teroarea din ochii ei, urma să o ducă mama ei la dermatolog şi ei îi era frică să nu îi spună doctorii maică-sii că fata ei face sex oral. În timpul ăsta mă gândeam, să vezi că m-a înşelat şi trebuie să mă duc şi eu la dermatolog, după ce că aveam probleme la un picior. Până la urmă, a luat-o mă-sa cu forţa şi a dus-o la doctor. Cred că până acolo a simţit că se duce la eşafod. Când mi-a zis diagnotiscul, eu m-am gândit: fata asta e cam proastă. Îi apăruse câte un coş pe fiecare obraz. Eu îi ofeream o soluţie mai bună pentru ten, dar ea prefera să o înghită şi să se frece cu spirt pe coşuri să scape de ele. A făcut-o cu atâta zel încât s-a ars pe faţă cu spirt şi i-au rămas două pete. I-au dat un tratament cu pigmenţi sau ce or fi ei, de vreo jumătate de an a fost galbenă ca lămâia. Dar eu deja o iubeam şi aşa, arogantă, proastă şi galbenă.

**************
Dar ea avea altă problemă deja. Ea, ieşind cu bilet de voie din casă, nu prea avea timp să se vadă cu mine. Îi plăcea că stăteam singur, dar nu îi plăcea că mereu eram pe la concursuri şi în fiecare zi la sală exact când era şi ea liberă. Aşa că ea se hotărăşte să mă şantajeze sentimental să mă las de sală, ca să stea ea mai mult cu mine. Nu a funcţionat. Când ai mei s-au despărţit şi au plecat din ţară, eu nu am făcut ce fac alţi adolescenţi de vârsta mea. Am continuat să iau premii la şcoală şi mi-am urmat visul: să fac arte marţiale. S-a dovedit o alegere bună, că mă pricepeam şi la asta, luam premii şi acolo şi mai era ceva, de fapt, două lucruri: sala şi şcoala mă ţineau ocupat să nu fac tâmpenii şi mă simţeam liber, deşi eram ocupat mereu, dar făceam ce vroiam eu. Dacă părinţii mei rămâneau pe capul meu sigur mi-ar fi interzis să mă duc la sală, că ei credeau că nu se pot face amândouă odată.

Eu pot să garantez că se pot. Am peste 20 ani de şcoli şi 25 de arte marţiale şi am luat premii peste tot. De ce să mă pună cineva să aleg, mai ales din egoism, în loc să mă înţeleagă? Episodul cel mai dur a fost când a pus ea piciorul în prag, în staţia de autobuz de la ea de la bloc. Spun gata, e ora nu ştiu cât, eu plec la sală. Ea zice nu. Eu zic: ce nu? Ori eu, ori sala, declară ea cu emfază. Spun uite, eu fac sală de dinainte să te cunosc pe tine. Dacă pui condiţii aşa, atunci eu te invit să îţi alegi pe altul care nu face sport. Şi hai că vine autobuzul, trebuie să plec. Şi mă sui în autobuz, începe o criză de isterie, am apucat să o văd, ea se pune în urma autobuzului în mijlocul străzii plângănd în genunchi, în timp ce prietenele ei trăgeau de ea să o ia din faţa maşinilor. Am avut un moment de premoniţie care mai târziu s-a adeverit.
Dar există un episod şi mai dur în cadrul acestui episod dur. Traficul era infernal, autobuzul a stat vreo trei semafoare în intersecţie, aşa că am avut suficient timp să văd ce fac ele. O iau din mijlocul străzii prietenele şi mă ajung din urmă şi la colţ se întâlnesc foarte entuziasmate cu o tipă. Când am văzut cine este şi cât de bucuroase sunt ele că se văd cu ea, am crezul că leşin. Chiar îmi venea să cobor din autobuz şi să nu mă mai duc la sală în seara aia. Dar ar fi urmat un episod absolut penibil pe loc, pentru că eu aflasem în seara precedentă cine era persoana aia.

*******************

Am fost la sală, dar numai la sală nu mi-a stat gândul. Eu, care plecam mereu ultimul de la sală, nu mai ştiam cum să plec mai repede de acolo să vorbesc cu ea. Plec şi o prind în oraş, supărată, evident. O mângâi, îi explic încă o dată ca la proşti că da, am şi sală, am şi scoală, am şi examene, am şi cursuri şi concursuri, nici eu nu simt că petrecem destul timp împreună, o să fac cumva să mă organizez să fie mai bine. Dar de unde o ştii tu pe X? Ea, în loc să mă întrebe de unde o cunosc eu pe X şi cum o cheamă zice aaa, păi e idolul nostru, al fetelor din liceu, a fost premiantă, olimpică la nu ştiu ce, studentă eminentă nu ştiu unde, o tipă foarte mişto, un model pentru noi.
-Tipei ăsteia, idolul vostru, îi place foarte mult sexul în grup.
-Nu e adevărat! E o virgină şi o tocilară şi o...
-Uite, ştii că ieri eu am fost la Bucureşti, că am dat examen azi, că sunt în sesiune. Am stat la doi colegi acasă, să mai repetăm pentru examenul de azi. Am repetat atât de bine încât a ieşit o petrecere monstru, eu m-am îmbătat atât de tare încât m-am culcat primul. Pe la nu ştiu cât noaptea, m-a trezit  cineva. Era unul din amicii colegi de-ai mei. Mă întreabă:
-Vrei să fuţi?
Buimac, mă uit în jur, în semiîntuneric. Eram doar eu şi el în camera aia. Noi, preteni, colegi, amândoi campioni de arte marţiale, ne respectăm foarte mult, doar că ceva nu se lega. Eu dormeam îmbrăcat în pat, el era complet dezbrăcat în picioare în faţa mea. Eu ţin la el foarte mult, dar nu chiar aşa de mult încât să îl fut pe el. Întreb şi eu:
-Pe cine?
Zice:
-Hai puţin în camera cealaltă.
Până să mă dezmeticesc cât de cât şi să ajung acolo, deja se auzeau scârţâituri de pat. Ajung şi dau peste următoarea scenă: el şi cu colegul de apartament făceau sex în trei cu o tipă. Acum, eu mai văzusem scene din astea. Însă eram foarte praf şi aveam şi prietenă. Mă pun pe scaun, îmi aprind o ţigară şi începe o conversaţie, ce pot să zic, părea ireală, ei făceau sex şi eu discutam cu ei despre examenul la drept din ziua care urma. Ea era prea ocupată ca să vorbească. Totul părea absolut consensual, nu mi s-a părut mare lucru. Dar mie mi se face rău de la ţigară şi mă duc la baie să vomit. Cât eram eu cu veceul în braţe, porneşte duşul în spatele meu. Mă uit, era ea, făcea duş, dezbrăcată, logic, şi zâmbea la mine. Arată bine dezbrăcată, ce pot să zic, doar că ţine foarte mult la părul ei pubian. Eu am lăsat veceul, m-am strecurat pe lângă ea să nu mă ude duşul, m-am dus înapoi şi m-am culcat. Că aveam examen azi. Am apucat, până să adorm din nou, să aud din nou patul de dincolo începând să scârţâie. Ei, tipa aia era idolul ăsta al tău.
Ea spune:
-Aaa, deci, şi tu ai futut-o!
Îmi venea să îmi dau palme singur când mă gândeam cât de proastă era fata pe care o iubeam. Dar până la urmă trecem peste şi o calmez, îi zic:
-Trebuie să te hotărăşti, ori e virgină, ori am futut-o. Nu vezi că nu are sens ce spui?
Nu a mai zis nimic, lucrurile au mers mai departe.

************

Până într-un moment foarte greu. După cum ziceam, noi, mai mulţi prieteni, ne făcuserăm cam toţi prietene dintr-o gaşcă de fete colege şi prietene între ele la rândul lor. Noi prieteni, ele prietene şi vecine, o aşteptam într-o seară la mine acasă cu doi dintre amici, ea cu cele două dintre prietenele ei care erau gagicile ăstora. În faţa blocului lor, le loveşte cu maşina pe toate trei odată un taximetrist deştept pe trecerea de pietoni. Încă nu aflasem. Noi le aşteptam, ele nu mai ajungeau. La un moment dat, îmi sună telefonul. Era cineva de la spitalul de urgenţă:
-Domnul Y, haideţi până la spital, că prietena dumneavoastră a avut un accident.
Mergem toţi trei, că nici ei nu ştiau ce se întâmplase cu prietenelor lor. Toate trei fuseseră zburate de pe trecere de un meseriaş din ăsta, atunci am aflat. Se pare nu doar unele femei sunt proaste. Ideea e că eu mă întâlnesc direct cu ea. Arăta deplorabil. Era cel mai grav accidentată dintre ele. Intra în operaţie şi se uita şocată la mine. Probabil, şi eu la ea la fel. Mi-am păstrat calmul. Dar. Mă gândeam dacă îşi mai revine vreodată, că totul în afară de cap părea fracturat la ea.
I-am întrebat pe doctori dacă e în pericol de moarte, mi-au zis nu, i-am rugat să aibă grijă de ea, că mă întorc. Aveau să urmeze aproape 4 luni de spitalizare pentru ea sau câte au fost, dar şi-a revenit complet. Mă duceam să sun, că îmi revenea sarcina de a-i anunţa eu familia, aşa a gândit ea problema. Familia ei era compusă dintr-o mamă şi trei fiice, plus un tată care era mereu în străinătate la muncă. Toate femeile din familie erau cam la fel de deştepte ca ea. Pe drum să ies să vorbesc la telefon, dăm de mama uneia dintre celelalte tipe. Ajunsese prima dintre mame la spital. Ea ştia că eu sunt cel mai mare din gaşcă, cel mai campion, cel mai etc. Aşa că ea se duce fix la cel mai înalt dintre noi:
.Cristi, uite ce s-a întâmplat etc.
Acuma, Cristi eram eu, dar nu eram cel mai înalt şi păream, cred, mai tânăr dintre noi, că, de fapt, eu eram mai mare cu câteva luni decât ei şi atât. Tac din gură, îi las să vorbească şi ies să sun. Le chem la spital pe mamă şi pe surori, că prietena mea avusese un accident. A început o isterie completă. Trei femei urlau la mine în acelaşi timp la telefon:
-Ne-ai omorât fata, sora!!! Ce i-ai făcut, unde ai dus-o!?
-Nu am dus-o nicăieri, în faţa blocului dumneavoastră a lovit-o o maşină. E în operaţie acum, dar va ieşi, am vorbit cu doctorii, va scăpa. Haideţi la spital, luaţi ce trebuie, că va trebui să avem grijă de ea o perioadă.
Na, eram bărbatul familiei,varianta locală, mai nou, la 20 ani sau cât aveam, cu nişte femei care nu mai ştiau pe ce lume trăiau, dacă au ştiut vreodată. Şi ştiam că ele încă nu văzuseră cum arăta ea după accident. Eu da şi cam ştiam şi ce urmează. Au urmat vreo 3-4 luni de spitalizare, încă vreo câteva de recuperare, dar a fost bine, până la urmă. Sincer, în seara accidentului, o aşteptam la mine să îi spun că nu prea mai rezistam în relaţia noastră. Din momentul ăla, eu nu doar că am rezistat, dar am rezistat la mult mai multe. Trebuia să îmi fac datoria şi să am grijă de prietena mea şi de familia ei, că singurul lor bărbat oficial din familie era la mii de kilometri depărtare şi nu l-au anunţat despre ce s-a întâmplat decât după ce s-a făcut ea bine.
Aşa că am făcut ce am simţit că trebuie să fac. Spitalul nu era departe de mine, m-am dus acolo în fiecare zi când am putut şi am stat cât am putut. De fiecare dată, în salon, mă aşteptau surori sau surori şi mamă, cu priviri acuzatoare, de parcă eu o călcasem cu maşina. Nu ştiam dacă mă urâseră de la bun început, de dinainte de accident, sau erau supărate că ea m-a anunţat pe mine primul şi nu pe ele. Dar nu conta. Făceam tot ce puteam, drumuri, cumpărături, încurajam pe toată lumea, le traduceam ce ziceau doctorii, deşi ei vorbeau româneşte, dar pur şi simplu refuzau să înţeleagă că va fi bine. Asta, de faţă cu prietena mea, că eu pentru ea veneam acolo şi ea suferea cel mai mult, deşi, psihic, toţi 5 eram victime.
Au fost 4 luni cu 4 femei pe cap, toate la fel, în care trebuia să fac de toate şi altele în plus ca să fie bine, să le ajut să treacă prin perioada aia mai uşor. Timp în care tot cu mine se purtau de parcă eu eram marele vinovat pentru tot. Am suportat. Am suportat şi faptul că şi ea îşi pierduse răbdarea, că avea impresia că lucrurile astea se rezolvă bătând din palme şi începuse să facă hachiţe şi să se poarte aiurea cu mine, deşi eu eram acolo să ajut o femeie cu care nu mai vroiam să fiu. Abia aşteptam să se facă bine să mă despart de ea şi să scap de toate 4.
La un moment dat, ea se hotărăşte să îmi arate cu cine seamănă, că era şi mama ei de faţă. Mama ei era genul de vânzătoare de la magazin care le ştie pe toate. Aşa că o întreabă pe maică-sa:
- Auzi, tu ce părere ai despre ardeleni?
De acolo e tata.
- Nişte unguri.
-Şi de cei din Suceava?
De acolo ştia ea că e mama.
- Nişte moldoveni.
Doamna, care trăise toată viaţa la Vaslui şi la Focşani, îi făcea pe cei din Suceava nişte moldoveni, de parcă ea venise din California.
-Dar cei din Constanţa?
În Constanţa m-am născut eu.
-Nişte ţigani.
Am tăcut din gură. Aţi observat cum oamenii, cu cât sunt mai proşti, cu atât au senzaţia că ştiu mai multe? Se numeşte efectul Dunning-Kruger, dar sunt aproape sigur că dacă mama ei auzea chestia asta, întreba:
-Dar cine sunt şi străinii ăştia cu nume de evrei, care vor să ne fure ţara?
Până la urmă, s-a făcut bine. Complet, dar tot proastă a rămas. Uşurat, îi zic că eu nu mai rezist cu ea, că ea poate să alerge acum, e sănătoasă, trebuie să mă mai gândesc şi la mine. I-a fost destul de uşor să mă facă să mă răzgândesc, deşi, repet, ea tot proastă era. Şi curvă. Dar o iubeam.

*********
Am zis şi curvă, da. Cum am aflat: pe pielea mea. Că m-a înşelat pe mine. O să spună careva că poate mi s-a părut. Nu, nu mi s-a părut. Mai mult, avea să îi înşele şi pe alţii cu mine. Deci, curvă. Oricum, până am aflat că e curvă, am iubit-o în continuare. Vine vara, vacanţa, ea pleacă la mare cu familia, eu nu pot să vin. Terminasem sesiunea, dar aveam campionat în toamnă, nu puteam să lipsesc de la antrenamente, aşa că am rămas acasă şi în locul meu a luat-o pe una dintre prietenele ei care fusese şi ea implicată în accident. Atunci, la mare, m-a înşelat. A avut ea grijă să mă sune cu o zi înainte să ajungă acasă, să mă anunţe că ea şi prietena ei, cu o seară înainte, într-un bar sau ce era, s-au cam îmbătat şi prietena ei a supt-o pe gât şi i-a lăsat nişte semne.
Acum, eu o ştiam bine pe prietena ei. Prin ea am cunoscut-o, la revelionul de la început, eram amic şi eu cu ea, eram prieten cu prietenul ei, ştiam că nu e genul. Se vedea din elicopter că povestea e cusută cu aţă albă. I-am zis ei, dacă e cu prietena ta e ok, uite, cu prietene ai voie, cu bărbaţi nu. Tu vino acasă şi discutăm, treci pe la mine când ai timp. Eu în locul ei aş fi spus stai că am răcit, ne vedem peste vreo săptămână. Şi aşteptam să îmi treacă semnele. Dar ea nu, a ţinut să mă prostească în faţă. Doar că eu nu sunt prost. Ajunge şi vine la mine. Intră în casă, într-adevăr, era suptă pe gât. Şi tremura ca o frunză în vânt, eu, dezamăgit aşa cum eram, nu înţelegeam de ce tremură, că ea ştia că eu nu bat femei.
O calmez, o sărut, îi spun ok, orice ar fi, trecem peste, am trecut prin atâtea. Mi-a fost dor de tine, hai că va fi bine. Şi o iau în pat, începem să ne mângâiem şi îi dau bluza jos sub pretextul că vreau să o mângâi pe sânii ăia frumoşi. Vroiam şi asta, dar vroiam în primul rând să văd amploarea dezastrului. Ce avea ea pe ea nu avea cum să fie făcut de o altă fată într-un restaurant plin de lume. Era suptă toată, pe gât, pe sâni, pe umeri, pe spate, până şi pe sub buric. Acolo era un mesaj de la altul pentru mine, vezi că femeia ta a trecut pe la mine. Eram dezamăgit, mă simţeam umilit şi trădat. Şi totuşi, cumva excitat. I-am dat o muie, am îmbrăcat-o la loc şi am condus-o spre ieşire, am dat-o afară din casă, unde i-am comunicat că noi doi, din secunda aia, nu mai suntem împreună. A încercat să spună ceva, dar nu mai avea cui, că i-am închis uşa în nas.
Aveam să aflu şi ce s-a întâmplat, pentru că, vedeţi voi, eu am o relaţie specială cu adevărul. Eu caut adevărul, e meseria mea, eu scriu, dar nu poţi scrie nimic dacă tu nu ştii nimic. De obicei îl aflu, se pare că sunt bun la asta. Partea şi mai frumoasă e că nu mereu îl aflu, uneori nu îl găsesc, dar atunci când merit, mă caută el pe mine.Şi ea mă căuta pe mine. Era disperată să ne împăcăm. Până la urmă, îmi spune tot ea adevărul, deşi eu nu o întrebam nimic de mult. Fusese bell boy-ul de la hotel. El îşi încerca norocul cu toate proastele şi uite că îi reuşise cu proasta asta a mea.
Nu mai era loc de întoarcere. Cu toate scuzele ei, cu toate regretele ei, nu aveam ce să-i mai fac. Genul ăsta de om nu face aşa ceva o singură dată. Am informat-o că am înţeles, dar că eu am altă prietenă. Şi chiar aveam. Doar că prietena nouă mă plictisea teribil, mai ales la pat. Era începătoare, dar avea voinţă. Acuma, nu oi fi eu Rocco Siffredi, dar am şi eu pretenţiile mele. Am apreciat munca, dar ea nu avea talent. Baza performanţei este selecţia, degeaba eşti muncitor dacă tu nu reuşeşti să înveţi să faci ce faci cum trebuie. Trebuie şi talent. Ea nu îl avea. Încerc s-o învăţ. Nu învaţă nimic. Aşa că îi accept avansurile ăsteia de dinainte, dar i-am spus că dacă ea vrea să se mai vadă cu mine, trebuie să facă asta în secret, că eu nu mă despart de prietena mea pentru ea. A acceptat pe loc.

************

Acum, aveam aşa: o prietenă şi două amante. Că, între timp mă agăţase încă o alta într-un bar şi nu era rea deloc. Eram Bărbatul cu Trei Femei. Şi cumva, făceam faţă la toate trei, că făcusem şi la patru, deşi, în mintea mea, nu îmi plăcea de niciuna cu adevărat, dar fiecare avea, totuşi, calităţile ei. Între timp, pseudorelaţia mea cu fosta continua. Şi-a făcut şi ea prieten, l-a informat că ea nu face sex decât după căsătorie, ceea ce nu era adevărat, ea îl înşela cu mine. La un moment dat, eu mă plictisesc definitiv de prietena oficială şi scap urgent de cealaltă amantă când realizez că ea îi ştia pe numele mic pe toţi taximetriştii din oraş. Oricum, deja devenisem foarte ocupat, şcoală multă, sport mult, nu mai aveam timp de atâtea femei. Am zis că mă mai văd cu ea din când în când şi mă văd, deşi ea avea prieten.
Distractiv era că eu devenisem amic cu colegii ei de clasă între timp, mă chemau la toate majoratele. O parte dintre ei cam ştiau ce se întâmpla. Prietenul ei nu avea nicio vină, el mi se părea tot o victimă de-a ei. La unul dintre majorate, pe undeva pe la munte, frumos rău, ne nimerim toţi în acelaşi loc. A fost prima dată când am fumat iarbă. Plin de Cypress Hill în cap, chiar eram curios cum e. Era mişto, a fost dragoste din prima. Mai apuc şi să despart nişte colegi de-ai ei, că se băteau între ei. Era să intru eu, în schimb, în altă bătaie, că ea,  cu prietenul ei acolo, mă ia după colţul vilei. Vânase momentul, eram liber din nou, vroia să ne împăcăm, mă sărută flămândă la doi paşi de prietenul ei. Şi aruncă nucleara:
- Eu mă despart de el, hai să dormim săptămâna viitoare la colega asta a mea, că vreau să mă dezvirginezi.
-OK.
Ce nu ştia ea era că eu nu aveam de gând să mă împac cu nimeni. Dar m-am dus şi am făcut-o. Am zis am făcut-o ca să nu zic altfel. M-am purtat cum trebuie, am fost tandru, am luat-o uşor şi am început, doar ca să-mi dau seama că eu nu dezvirginam pe nimeni acolo. Mă simţeam în ea ca în mall, mai era loc şi pentru alţii şi sigur mai trecuseră clienţi pe acolo. Ce dezamăgire, deşi ar fi trebuit să mă aştept, cunoscând-o pe ea. Nu mai aveam chef de nimic. Spun:
-Eu nu pot să termin în poziţia asta. Hai să facem o felaţie.
Şi o face, termin şi mai fumăm o ţigară şi ne culcăm. Adică ea, că eu nu reuşeam să adorm. Nu puteam să îmi scot din cap teoria pe care o avea ea cu ani în urmă. Ea spunea ceva gen ok, prima dată doare, mai bine faci partea care doare cu altul şi partea care îţi place cu iubitul tău. O aplicase pe mine. Şi începe să se comporte de parcă era prietena mea din nou, ea nu realiza că e ceva suspect la faptul că eu tot pe ascuns mă vedeam cu ea, că prietenilor mei eu le-am spus că nu mă mai împac cu ea.
Dar doi ştiau că ea mai trecea pe la mine sau că ne mai vedeam la evenimente unde erau doar prietenii ei, nu şi ai mei. Într-o zi, ea era la mine şi trebuia să ies cu cei doi la o bere, ea avea chef de romantism. Primesc un SMS şi ea, ca o prietenă oficială ce se credea, ia telefonul meu fără să ceară voie şi citeşte mesajul. El era cam aşa: hai, te mai fuţi mult, că noi am ajuns. Indignată, mi-l arată. Pe mine m-a pufnit râsul. Ei o urau cu pasiune şi nu erau băieţi cuminţi deloc, ca să fiu fin. Aşa că se apucă să le răspundă ea ceva gen eu sunt prietena lui, să nu mai vorbiţi aşa. Vine şi răspunsul lor: auzi, fă, dacă te prindem te batem de te caci pe tine, du-te-n morţii mă-tii. Şi ea îmi dă ultimatum:
-Eu sau ei.
-Ei.








Un comentariu:

gabone spunea...

Nice story! Vezi tu, pe lângă facultate și sport ai făcut și școala ”vieți” :)