marți, 3 februarie 2009

Hooo cu cipuuuuu'!!!!

...mi-au rupt coaiele astia cu cipurile lor. Au aparut pasapoartele alea biometrice si cum or mai fi ele si-au sarit de cur in sus toti bigotii analfabeti talibani de romania. Ca datele noastre, ca libertatea noastra, ca or sa stie toti, ca statul, ca pula mia... s-au adunat toti frustratii in fata la patriarhie si nici macar aia nu i-au bagat in seama. Bine, n-au chemat nici "politiea".

1. Acum 3 ani, un webcam pe care il gaseai la magazin iti recunostea automat fatzau' ala de paranoic obsedat de teoria conspiratiei ce esti. Gandeste-te ca esti filmat pe strazi zi de zi mai ceva ca la big brother si nu prea am vazut manifestatii in legatura cu asta. Si-ti mai si recunosc aia muia. Deci, ori nu stiai, ori te caci pe dumneavoastra, ori te plictisesti grav, ori esti disperat dupa bagare in seama;

2. Daca aduni toate datele pe care le au astia (shhhh, usor, it's the government...) despre tine ai sa vezi ca deja sunt mai multe decat prevede legea, dar asta inseamna sa traiesti in societatea moderna, boule si n-ai sa poti face nimic sa schimbi asta decat sa te muti inapoi in jungla. Uita-te cand deschizi o pagina de net in ce limba e si ce reclama are pe ea. Ai sa descoperi cat de mult e legata cam de ce faci tu. Chestie care ne duce la punctul

3. Daca ai blog, site, cont pe hi5 si cate dracu' or mai fi si inca te declari scandalizat de treaba cu cipurile din pasapoarte, esti un bivol. Nu scrii tu cu mana ta nespalata dupa facut dragoste in patru labe (doua dimineata, doua seara) acolo tot ce vrei tu despre tine? De unde esti, ce mananci, ce caci (de fapt, ce caci, ce mananci), cati ani i-ai prostit p-aia sa te mai primeasca la scoala, ce masini/femei/barbati/tigari/bautura/droguri iti plac? Nu pui tu singur poze cu tine beat mort facandu-te de cacat poate gasesti o pizda destul de proasta s-o impresionezi cu mahalagismul tau si dup-aia apari pe cocalari sau pe pitzipoance?

DECI: sunteti niste ipocriti paranoici care habar nu au pe ce lume traiesc si nici macar nu judeca pana la capat consecintele faptelor lor. Vedea-v-as la coada la consulatul italiei cinci nopti in februarie ca nu va primesc aia ca sunteti niste ciobani intr-o tzara de oieri.

Niciun comentariu: