vineri, 27 februarie 2009

mircea badea se cearta cu mine

Bai, am comis-o. Am intrat in gura lui mircea badea. Desi am zis ca nu ma intereseaza persoana. Si cica sa nu-ti bati prietenii... Ma iau dupa un link si ajung aici. Uitand cu cine am de a face si gasind subiectul destul de interesant, am si citit. Ce sa-i faci, cand te mananca, tre' sa te scarpini. Lui mircea nu-i place Obama. De fapt, isi cam bate pula de el, denumindu-l, in intimitatea sa si a miilor sale de adulatori cu creierul odihnit, "olaba".

De ce nu ii place? Nu-i place ca-i prea "de marketing", nu-i place ca le place prea multora de el, nu-i place ca a dus mai multi soldati in Afganistan si e sceptic in legatura cu sansele lui de a schimba ceva. Acuma, vrand-nevrand si daca nu esti genul de om fara creier care-si ia ideile din explicatiile altora - precum multi dintre fanii cui stiu eu, o parere tot iti faci. Chiar daca o pastrezi pentru tine. "O laba" - chestie de gusturi. Sau de obisnuinta. Nu-i frumos sa te bagi. Ca lumea l-a luat aprioric pe Obama de bun ca tot ce ii pune in troaca media ( si ca votul este printre cele mai tari expresii ale falsei alegeri, as adauga eu): perfect de acord. Ca desi nu-i place razboiul, suplimenteaza numarul de oameni din Afganistan.

Ce nu ne spune "mirciea" aici este ca il suplimenteaza cu oameni luati din Irak - adica renunta la un razboi de cacat si nejustificat pentru a lupta intr-unul pentru care nu-i mai fute lumea atata in gura pe americani si care chiar are un scop. Poate doar lumea din tara respectiva. Si-ar mai fi fost de zis in privinta razboiului.Dar n-avea rost sa comentez si sa elaborez, am zis ca fut tastele degeaba si oricum nu ma baga nimeni in seama, cel mult ma ia lumea la pula ca l-am contrazis pe idolul femeilor gravide.

Dupa care faza ca "el nu crede ca se va schimba ceva etc". Bai mircea, in pula mea, da' tu nu dai omului nicio sansa!!! Si uite asa ajung sa fac prostia numarul 2: eu, omul care a zis ca nu-l intereseaza parerea lui mircea badea si nici mircea badea in general, ma las furat de subiect. Convins ca toata treaba va avea ca singur efect faptul ca ma descarc, COMENTEZ la mircea badea in blog. Desi v-am obisnuit cu limbajul meu academic, scriu dupa cum urmeaza: "give the man a break, bre. deocamdata, nu poti sa-l acuzi pe om de ceva, poti doar sa-l suspectezi." Ies de pe blog multumit ca mi-am spus parerea si viata isi reia cursul normal.

O pula. Vreo cateva ore mai tarziu, in direct la Radio Zu, ghici cine-mi freca ridichea. Mie, Cristean. Marele mircea badea. Mie, oameni buni. Se lua de numele meu de scena, "cristean" si dadea exemplu comentariul meu ca fiind unul... de cacat, practic. Acuma, ce sa zic. Cand ma gandesc la miile de distrusi care se chinuie sa-i capteze atentia cumva, asta ar putea sa fie un succes. M-a bagat in seama, coae. Sunt mare!!! Pai bai, n-am atacat pe nimeni, am facut si eu un apel la intelegere sau macar la expectativa... Gresit! In lumea lui mircea badea, n-ai voie sa ai alte opinii.

Soarta are o ironie a ei, nu ai cum sa te certi cu ea. Eu, de obicei, cand sunt intre prieteni, folosesc un limbaj mai slobod. Si asa am ajuns sa "ma doara in pula de mircea badea". "Baaaaa, nu te lua de mircea badea!!!!!". "Nu ma iau, e doar modul meu de-a spune ca nu ma intereseaza, esti tu prea disperat dupa mircea badea ca sa mai judeci ce auzi. Cu unele chestii pe care le spune sunt de acord, cu altele nu dar, in mare, prefer sa nu-mi explice altii ce se intampla, am si eu creier, n-am nevoie de explicatii, pareri, glume de la altii." Si, cand colo, se ia mircea badea de mine. Cu argumente de clasa a doua bis, gen "uite ce nume ai". Ce sa mai zic?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Badea...Mircea Badea...din clanul Badea...a, pardon. Voiculescu. A.K.A. Almighty

Lucik spunea...

Pai stim cu totii ca Mircica e un frustrat...unii dintre noi stim si de ce...Poate de aia ne place de el ?!

Cristean spunea...

bre, nu stiu, inainte nu aveam nimic cu el. acuma, dupa "discutia" mea cu el pot sa declar oficial: NU-mi place mircea badea! Definitiv!

Anonim spunea...

bre, cand dai o palma la un cacat, te umpli. cine dreaq te pune sa intri la paranoicul ala pe site/blog? stiu, ai intrat din mila, ca sa-i faci trafic, stiai ca lepadatura are si leafa mica si...
uite, propun un joc:
felix are si el necesitati fiziologice si se "defecaca" din cand in cand. care crezi ca e degetul cu care se sterge? in sensul de: cui crezi ca-i revine aceasta onoare: ciutacului, buzatului de gade, crissstoiului, laptopului cu om sau cretinoiudului mai sus amintit? care dintre eie degetul mijlociu? eu zic ca fac cu schimbul dar ar fi interesant un sondaj.

eadono spunea...

da tu ce dracu cauti pe blogul lu badea? si apoi mai rau ce dracu asculti radio zu, emisiunea lui???

Cristean spunea...

tu ai dreptatea ta in felul tau. am mers si io pe mana linkului altcuiva. asa-mi trebuie.