luni, 13 aprilie 2009

Curisti, bucurati-va!

Fututul in cur e legal de 15 ani! Astazi, cei mai buni prieteni ai lui Boy George au numai motive de bucurie, dupa atata suferinta cauzata de problemele cu legea ale idolului lor. Pe 13 aprilie 1994, Comitetul pentru Drepturile Omului de la ONU declara sodomia un drept de baza al omului si cetateanului. Ca raspuns la legile impotriva futaiului in anus din diverse tari, organismul cu pricina a inclus sportul asta printre drepturile fundamentale de care ne putem bucura, deocamdata optional. Pe cand o sa-l vedem disciplina la Olimpiada?

Later update: intrucat lumea se cam ia de mine, fac urmatoarea precizare: am exact la fel de multa boala pe homosexuali cam cata am pe unguri. Adica deloc.

4 comentarii:

Anonim spunea...

mde... cum gusturile nu se discuta s-ar putea sa crezi ca ai si dreptate.

Anonim spunea...

http://uhitto.wordpress.com/2008/05/26/parada-gay/

parerea mea...

Cristean spunea...

bine, tehnic, nu s-a dat nicio lege, poate s-au abrogat unele. deci nu e neaparat legal, da' cica e moral, practic. acuma, tu ma stii pe mine ca nu-s impotriva lor sau ceva. mai facem si noi un misto, pentru ca momentele cand incerci sa transformi niste chestii in alte chestii n-au cum sa nu fie simpatice cateodata.

Anonim spunea...

nu sunt simpatice cind ai tu probleme de la asta. e la fel cu o femeie. fix la fel.