marți, 17 februarie 2009

Propunere de proiect

Suptsemnatul Cristean, declar c-am gasit la nenea asta pe blog o chestiune care chiar mi s-a parut interesanta. El si colegii lui propun sa se rezolve o parte din problemele de libidou care ne cauzeaza atatea in relatiile cu "celelante" popoare. Cu o precizare: bordelurili alea de le propune nenea patrasconiu ar rezolva problemele de dor de pizda pentru oamenii normali, ori pe noi nu de aia ne doare capu'.

P-aia putem sa-i lasam sa faca laba linistiti, dac-au fost prosti si n-au fost in stare sa-si aduca tzarancile cu ei. Ca de futut italience nu se pune problema. Daca n-ar fi urate cu cacat pe ele ("numa năpârci, văru, numa năpârci p-aici pe la italiea"), oricum sunt xenofobe de nu se poate si n-ar sta la un pripas din asta de untermensch din est nici sa le bati.

Pardonaţi, daca le bati stau, cel putin la retarzii aia care au incercat asta le-a iesit. Ceea ce nu va recomand si dumneavoastra. Na, ca sa nu ziceti ca nu invatati nimic de pe blogu' asta: NU futeti italience cu japca! Sunt urate!

Sa revenim la planurile noastre ca iar am divagat. Deci, bordeluri sa fie. E OK. Doar ca trebuie rezolvata problema cu violatorii, nu cu labagiii pasnici. Iar unul din lucrurile care fac violul atat de apreciat in unele culturi este faptul ca NU PLATESTI. Deci, bordeluri gratis. Plus hotlain "ca cand beu ieu şî imi vini şî mia sî fut, io fut, nu ma uit", deci trebuie reactie rapida, vrei sa dai o muie, pac, un tele'on si vine bordelul mobil in juma' de ora MAXIM, nu ca salvarea si te-ai rezolvat. Deci, si mai multi bani. Nasol.

Asa ca eu propun sa cerem bani de la UE pentru asta, ca suntem saraci. Si nici n-am io chef sa dea altii muie pe banii pe care ii dau io impozit la cacatu' asta de stat. Nu, nu ma deranjeaza ca dau altii muie pe banii mei, ma deranjeaza ca dau PREA MULTI muie pe banii mei. SAAAU putem sa luam din banii aia pe care nu i-a cheltuit oprescu sa mai spele bucurestiul asta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"ca cand beu ieu şî imi vini şî mia sî fut, io fut, nu ma uit".....neahhh!!!!
NU asa, baditza, corect era "...io fut si uit!":)) si ce am futut si unde am futut.

Anonim spunea...

Off topic (adicalea pe langa subiect)
Am o problema pentru mine, poate ma poti ajuta!? Problema aici: http://lefterandrei.wordpress.com/2009/02/17/parerea-specialistului/