vineri, 20 martie 2009

Tanti mama lu' menegeruuu!!! (II)

Motto: " Strici bormasina, o platesti. Lasi lumina aprinsa, o platesti. Asa (pauza) nu mai merge. Cazi din tavan imbracat de parca ai nimerit beat la gay parade, nu ma intereseaza, dom'le, ai belit pula!"

Bai, si-a venit criza. Gizăs faching craist! Probleme, gogule? Probleme, dorele! DECI. Ce facem? Logic, taiem cheltuielile. Mai usor cu benzina, deplasari mai in zile de post,asa, facem o lista cu lume de dat afara dar avem grija sa n-o bagam din greseala si pe roscata aia de la client service, ca nu stii niciodata cand se hotaraste si cedeaza, curva dreacu', da numai semnale, asa, da' las' c-o prindem noi... Asa, sa nu uitam sa reducem bugetul de marketing si sa nu mai bagam bani sa ne facem publicitate ca-i periculos. Si nu in ultimul rand, sa tragem de ordinele alea de plata cat putem, pastram noi banii, sa dea furnizorii faliment primii, ce pula mea.

Ba, e ciudat cum tre' sa vina o criza mondiala, un razboi atomic, asa, sa-si dea niste prosti seama ca de ani grei de zile ei isi conduc firma PROST. E ciudat cum nu ti-ai dat seama pana acum ca tii niste oameni s-o frece pe banii tai. Sau s-o frece pe secratara ta. Ca ai niste cheltuieli uriase nici tu nu stii pe ce. Asta intr-o tara in care daca nu te-ai suit in merţan, nici strada n-o treci. Si-n plus, prin ce se manifesta cacatu' asta de criza?(In afara de paranoia.) Prin scaderea vanzarilor. Doua cuvinte: scaderea, vanzarilor. Raspunsul, in logica ta, e simplu: reducem cheltuielile. In logica mea, CRESTE VANZRILE, ca n-au CRESCUT cheltuielile, acolo scrie clar: au scazut vanzarile.

Pune-i pe figurantii de la "seils" sa creasca vanzarile din nou. Doua cuvinte: cresterea, vanzarilor. Nu-s in stare? Redu cheltuielile, dar cu ei. Da-i afara si ia altii buni.

Material din seria asta.

Niciun comentariu: