joi, 12 martie 2009

Pula mare (eseu)

Cica lumea cauta barbati cu pula mare si femei cu fofoloanca mica. Cica. Asa sa fie? Acuma, io personal n-am pula mare. Ca sa lamurim de la inceput problema si sa nu ziceti ca-mi fac reclama. Umbla zvonul c-as avea-o mare printre femei cu care nu m-am futut, mai ales printre cele ale unor amici de-ai mei care m-au vazut pe la plaja sau pe unde am mai aparut eu prin chestii stranse pe mine etc. Explicatia e simpla: eu sunt mic, de-aia pare michael mare. Da, asa o cheama, pula mea e baietel.

Dar sa revenim la discutia noastra despre pula, practic. Notiunea asta, dupa mine, e strans si indisolubil legata de o alta, mai larga, ca sa zicem asa. Nu, nu de pizda, ci de conceptul de "bun/buna la pat". Este faptul ca ai pula mare un lucru important? Daca ti se si scoala, da. Pentru cine? Pentru femeile (sau barbatii, nu stiu, nu ma bag) care apreciaza asta. Eu stiu niste femei care cu siguranta nu apreciaza asta dintr-un motiv tehnic: le doare. Deci, nu toata lumea apreciaza pulile mari. Acuma, cu siguranta putem spune ca nici pulile mai mici decat o limba de barbat nu se bucura de asa multa popularitate.

Asa ca, incet-incet, ajungem la ideea ca parerile despre dimensiuni sunt chestii subiective. Nici nu putem spune ca doar tehnica este importanta. E o mare magarie si o falsa alegere intrebarea aia "ce conteaza mai mult, dimensiunile sau tehnica", intrebare care, cica, ar trebui sa-i demaste p-aia cu pula mica. Io stiu barbati care se lauda cu asta, asa ca nu vad rostul intregului demers de-a deschide gura si a intreba, dupa care a face misto. Nu, ba, nu e funny. Mai ales ca intrebarea exclude ab initio inca o dimensiune: gustul. Nu gustul pulii, ci preferintele oamenilor, mai ales al celor fara pula, in cazul de fata: femeile.

Si-acuma o sa veniti si-o sa-mi ziceti "bun, pula nu conteaza, tehnica nu conteaza, ce (pula mea) conteaza???". Si-aici am sa devin, cu voia dumneavoastra doctorul Cristean Andrei sau Bebe Sexologul (ala care-si batea nevasta - asa ziceau aia de la Catavencu), care a avut-o drept pacienta si pe fosta mea femeie. Conteaza doua lucruri: compatibilitatea si dorinta de a invata.

Compatibilitatea. Mai mult decat primul sarut, primul futut poate spune multe despre cum va merge o relatie din momentul ala incolo sau DACA va merge. Atunci descoperi despre ce fel de pula e vorba, afli cam sa ce sa te astepti la pat in caz ca nu vrea omu' sa mai invete si altele sau sa dea dovezi temeinice de indreptare, cum se zice pe la puscarie. Poate e impotent. Poate are pula PREA mare. Sau prea mica. Sau pur si simplu iti dai seama c-ai facut o prostie c-ai ajuns cu el in pat, una care nu se va mai repeta niciodata. Dar poate ai sa-ti dai seama ca de atunci incolo fiecare noapte va fi un sfetnic bun, cu ajutorul instrumentului care asteapta, cuminte sau obraznic, in pantaloni, sa va impace cand sunteti certati.

Dorinta de a invata. Eu cu o femeie care suge pula in scarba nu as sta. Adica as sta doar daca suma calitatilor ei m-ar convinge ca merita sacrificiul sau daca macar ar incerca sa mimeze pasiunea. Altfel, nu. Acuma, io stiu ca femeile au vocatia sacrificiului si unele din ele, cu timpul, invata sa se bucure si de alea doua minute cat te tine pe tine. Dar daca nu invata, ai belit pula. Pune mana, antreneaza-te, fa laba, FA CEVA! Altfel, ai sa ajungi ori singur, ori iti fute tot cartierul, sau, mai misto, ambele. Intreab-o. Vorbeste! Unele femei, asta e, nu vor avea orgasm niciodata. Si ma refer aici la o buna parte din calugarite, dar nu numai. Poate e vina ta. Poate nu. Nu, nu o pune sa incerce si cu altii, incearca sa fii tu mai bun. Pentru ea.

Pentru ca nu suntem toti la fel, suntem diferiti si trebuie fiecare sa ne adaptam unii la altii. Experienta ajuta, dar nu e garantie 100% ca ce-o facea pe una sa zbiere-n pula de placere sau de durere va fi la fel si la alta. Asta daca nu suntem niste egoisti-muisti. Na, ca v-am dat si io sfaturi.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Nu mai stiu unde am vazut (tot la cineva pe un blog. cred ca era un blogger mai vechi ;) ) ca cica printre cele mai cautate cuvinte pe google.ro s-ar afla si "pula" alaturi de "sex".
Deci subiectul e abordat la fix, si e destul de amplu, eseu!

Cristean spunea...

oricum, daca ar cauta "pula" nu m-ar gasi ei tocmai pe mine. si adevarul e ca orice as fi scris la titlu si ar fi avut legatura cu textul, tot ceva foarte cautat era:P

Anonim spunea...

interesant postul, bine argumentat;
i just had to say it!

Anonim spunea...

la cuvinte ca pula...da parca mai mult pizda si sex ..toti ajung la mine...

minunat articolul... nota 10... utilizezi cu mare dibacie neologismele...

Cristean spunea...

ba, acuma na, mersi si va multumesc. n-o sa mai vedeti din astea cu invataturi de la mine, ca nu ma consider miezu' din vagin sa dau eu sfaturi. e doar un raspuns la o lectie pe care a incercat cineva sa mi-o dea.

Dude spunea...

Mai important decat tehnica si decat marimea sa stii ca este durata partidei. Daca rezisti sub 5 minute de penetrare, o sugi. De a doua zi te va ignora. Cred ... pentru ca eu sunt rugat de femei sa termin ca sunt prea transpirate. Si daca va intrebati, nu, nu sunt tiriste de transpira asa. Tehnica o inveti cu timpul iar marimea nu conteaza pentru ca oricum vaginul unei femei are cam 10 cm si cand este excitat, deci slabe sanse sa ai sub 10 cm, desi mai exista si cazuri nefericite, dar cu ceva creme, viagra, aparate, pastile etc se rezolva si pentru ei 1-2 cm acolo. Deci tehnica o inveti, marimea nu conteaza (prea mult). Deci ce conteaza? Ejacularea precoce. Daca treci de pragul psihologic de 10 minute de penetrare continua, nu mai conteaza nimic altceva. E fericita.

Cristean spunea...

@ Dude: Pe tine nu te-a facut nicio femeie sa-ti dai drumu' mai repede decat prevede legea? Pe mine da. Si eu credeam ca aveam si experienta, si laba destula. Dar na, s-a intamplat. Cu alea ce te faci?

Dude spunea...

e mult de discutat aici
eu nu am terminat niciodata sub 10 minute
dar daca sunt de cursa lunga nu inseamna ca si provoc automat orgasm unei femei
dupa 40-50 de min de sex, ma uitam in ochii ei si nu avea orgasm, deci ceva gresisem. nici acum nu stiu ca nu am cea mai mare experineta din lume, dar poate conteaza si dispozitia ei, dorinta, starea spirituala, stress-ul etc
dar las' ca o prind eu binedispusa :))))

emulte.blogspot.com spunea...

da, e bun