vineri, 27 martie 2009

Chestii care nu se vor mai intampla (cred)

Ba, imi pare rau ca n-am avut timp ieri sa va povestex, dar ziua de 26 martie sa stiti c-au ales-o multi sa faca lucruri importante, pe care sunt convins ca nu le stiti, nu vi le mai amintiti si nici nu va intereseaza. Nu-i nimic, eu tot vi le spun, de-al dracului.

Pentru iubitorii de hip hop, e o zi trista: acum 14 (si o zi) murea Easy E. Normal, majoritatea nu-l cunoasteti, sa fiti voi sanatosi, nu ca el, ca el a murit de SIDA. Ca sa va dau o dimensiune, va zic atat: daca nu era el, asculta azi pulea "Still Dre". Cei care-l regretati, comemorati: imbatati-va, drogati-va, bateti-va si futeti femei (eventual, fara prezervativ).



Tot pe 26 martie, dar in 1942, incepea o lucrare pe care multi retarj care nu realizeaza cat de bine o duc acum o neaga, in timp ce altii se intristeaza ca treaba nu s-a dus pana la capat sau ca i-a discriminat pe tigani, in sensul ca i-a lasat sa traiasca: in data aia au inceput sa ajunga primii evrei in excursie la Auschwitz.

Si sa nu uitam de prietenii nostri nebuni, ca e o zi mare si pentru o parte din ei. In 1830, tot pe 26 martie, aparea The Book of Mormon, de Joseph Smith. Ce e asta? Biblia mormonilor. Omu' n-a facut altceva decat sa traduca dintr-o limba pe care nu o stia niste scrieri pe care le-a gasit intr-o pestera localizata, convenabil, chiar langa orasul in care statea. Cu ajutorul unui inger si a unor pietre magice, era sa nu mai scriu asta ca ma gandeam ca e logic pentru toata lumea. Si care biblie ii spunea, ca sa fiu scurt, ca barbatii pot face ce vrea pula lor pana vine isus cristos, mai ales daca ii dau multi bani lui Joseph Smith.

Niciun comentariu: