luni, 9 martie 2009

Bilant provizoriu: cateva mii de morti cerebral 2 - blogarii "vechi"

Gata ca-mi bag pula. M-am saturat. Nu mai suport. Lasati-ma in pula mea cu bloggerii vechi. Ce pula mea inseamna sa fii vechi in blogging? Inseamna sa fii destept? Inseamna sa fii frumos? Inseamna sa ai dreptate? O pula. Inseamna sa ai blog de mult timp. Atat. Ganditi-va ca si terminatu' asta va fi la un moment dat blogger vechi. Colegul vostru. O gramada de insi cam la 20 si ceva de ani cu niste mui si vieti de programatori in ei au blog de multi ani, tata. Si-si trag cu parerea. Dar numai cateodata. Si li se pare o maaare chestie. Ce jmecher sunt eu, am blog de o gramada de timp!

Mai pula mea, asa e, aveti blog de mai mult timp decat Plesu sau Patapievici. Presupun ca aveti impresia ca sunteti mai cu trei testicoaie ca ei. Azi mi-a pus capac. Am niste nervi de nici coerent nu mai cred ca sunt. Vine cetateanu' pulă de 24 de ani si da el sfaturi si-si trage cu parerea ca dom'le, bloggerii astia noi... BA!!!! Esti un fute-vant! Tu si multi altii ca tine. O sa dispareti complet cand unii mai destepti ca voi isi fac blog. O sa ajungeti cu 100 de vizitatori pe zi, ca aia de care faceti misto acum, cand or sa-si faca manelistii bloguri. Stai tu si postezi discutii private, de parca cine pula mea esti tu sa ma doara-n pula de discutiile tale cu visurat.

O multime de goaze cu o viata privata care bate-n gura tot ce-au scris toti existentialistii la un loc si-au facut blog. Acolo nu iau bataie, acolo nu-i scuipa lumea, nu-i ignora, femeile nu se caca pe ei de ras cand ii vad cu muhaiaua aia plina de cosuri, acolo sunt in siguranta. Au spammat forumuri si canale de mIRC cu mesajele lor de cacat cu reclama la blog si acuma sunt "vechi". Sunt un fel de "OPi" acuma. Si vine mircea badea si-si face blog si-i bate pe toti in gura la audienta. Scrie ala "m-am scarpiat la coaie". 2500 de comentarii. Din care trei sferturi sunt "nu, lasa-ma pe mine sa te scarpin la coaie". Restul de 5000 de comentarii le sterge, ca si le modereaza. Si-i mai zice lumea "bai, mai spala-te la coaie sau fa ceva". Si lui nu-i place.

Eu ma bucur ca-si fac multi bloguri. Cu cat mai multe bloguri, cu atat mai mult stres pentru "zeii astia". Ma doare-n pula de ei. Multi nu ne spun absolut nimic. Copy/paste la stiri si la tot felul de linkuri stiu toti oligotarzii sa faca. Felul cum se ataca intre ei sau ataca alte chestii mai mult sau mai putin media denota un singur lucru: mentalitate de mIRC-isti cu centura neagra la laba. Pun pariu ca dintre astia care isi fac blog acum sau si-au facut foarte recent, multi or sa fie mult deasupra lu asta, a lu' asta, a lu' asta si asa mai departe. N-or sa fie mai tari ca asta, asta sau asta sau ca vreo curva penala cu blog, pentru ca suntem intr-o tara unde nu se cere test de IQ ca sa traiesti.

Dar va promit ca multe celebritati din astea o vor lua in mana cand or sa apara aia care stiu sa scrie ca lumea sau care au ce sa scrie. Iar astia, smecherii de acum, se vor intoarce la impresionat pizde pe mIRC.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Decand am intrat pe blogul lui nihasa am tot citit comenturile tuturor si pot spune ca al tau... chiar daca este vulgar, m`a impresionat si m`a facut oarecum sa ma simt mai stapan pe blogul meu. Eu mi`am facut blogul recent... cam din ianuarie asa....si nu ma laud ca stiu sa scriu (eu personal ma consider analfabet. Imediat dupa ce am citit postul lui nihasa... mi`am spus in sinea mea *...cred ca o sa`mi dilitez b`logul*..... dar dupa ce ti`am citit tie comentariul si postul...mi`am readus aminte de ce mi`am facut blogul....:fun, net interrest, open to world. Si da... nihasa are dreptate intr`o oarecare masura... mica... dar tu esti TRUE frate (ma scuzati.. sunteti invarsta :D) o sa fac un post.... cu ce ati spus domneavoastra... si voi da la randul meu mai departe.

Cristean spunea...

lmfao:))) ma coae, lasa-ma cu "dumneavoastra". pe mine ma dispera doar blazajul asta penal al unora care cred ca daca au 24 de ani si blog de 4 ani sunt destepti, au pula mare etc. ar trebui sa-si mai vada de lungu' pulii si al cosurilor si al IQ-ului si sa mai invete niste chestii inainte sa dea lectii. acuma vin io si-ti dau un sfat (free of charge): tu fa-ti treaba ta, fa-ti un blog misto si-ai sa te pisi din saritura pe nihasa si pe toti idolii lui. ei or sa dispara, pentru ca cu semiadevaruri de adormit pizde si cu chestii pe care, de fapt, ii intereseaza numai pe ei nu or sa reziste in lumea asta. iar daca blogul ti l-ai facut strict ca sa te simti tu bine, atunci si mai bine, doare-te in pula de ce zic ei si nu baga in seama toate sfaturile de cacat.

Anonim spunea...

Prietene Cristean, daca te mentii in ritmul asta, in curand o sa-mi faci tu mie banner de promovare :))
Atentie, eu sunt mai vechi decat tine, implicit am p...la mai mare :))