luni, 9 martie 2009

Germaniea (II)




Intrebare de o mie de marci: ce credeti ca face arianul din imagine? Va ajut sau v-ati prins? Daca v-ati prins, da, asa e, e cerşetător. Si nu e singurul pe care l-am vazut p-acolo cersind sau cautand prin telefoane sa vada daca n-a uiat lumea fise prin ele. Deci, se poate si la ei. Nu, nu era roman. Asta este, au si ei boschetarii lor.

A, am vazut lesbiene lingand-se intre ele pe strada. Nu, nu in pizda, doar pe bot. Apropo de asta, o gramada de deficienti se gandesc cand vad doua femei dandu-si limbi sau jucandu-se cu dildouri, castraveti si ce mai au ele ca asta e un fel de invitatie pentru ei. Imbecilitate mai mare ca asta, mai rar. Daca femeile alea ar vrea pula, ar cauta un barbat, nu? Si in plus, ce dracu sa le faci alora tu? Ca tu ca sa satisfaci 2 (doua - doo - pentru handicaparzi) tre' sa futi, nene. Nu merge ca la năpârca aia a ta de acasa care pentru 2 minute de dat din cur iti face si mancare.

Iar ganditul asta ca doua femei sunt lesbiene doar pentru ca, de fapt, undeva in inima lor, in sufletul lor, vor sa le futi tu mai are o dimensiune. Ele nu numai ca sunt lesbiene pentru ca iti place tie ideea, mai mult, visul lor este sa te satisfaca pe tine, coae. Te doresc atat de mult incat chiar accepta sa te imparta, ca stiu cat de unic esti. Foarte tare. Proba asta e logica e exact la fel de tare ca a alora care cauta pe google "vreau sa fac o laba" si se gandesc ca la rezultate or sa fie numai filme porno gratis.

Dar hai ca am divagat. Va zic cea mai tare faza. Lumea e un film cu prosti. Peste tot. Un prieten de-al meu a comis urmatoarea marturisire: "parca eram intr-un film cu prosti , si actorul principal si unicul de altfel eram eu...". Sincera declaratie. Cam urat pentru imagine, as zice eu. Prosti sunt peste tot, nu te mai simti asa singur. Va zic io una cu prosti din Germania.

Ce fac trei romani in strainatate? De obicei, e ceva cu furturi, violuri, japci, dat in cap la oameni and the likes. Ei bine, asa a fost si la noi. La trei romani intr-un bar plin cu nemti cu chef de socializat le-a furat o baba nemtzoaica beata camera foto. Deci, se poate si la ei. Dar noi, spre deosebire de altii, am recuperat-o. (Nu, n-am furat-o noi dup-aia de la ea.)

Si nu in ultimul rand, am vazut niste gusturi la imbracaminte la unii de-mi venea s-o iau la fuga. Nu-s io vreun guru al modei, dar sa va zic una singura (imi pare rau ca p-asta nu l-am pozat, efectiv imaginea lui m-a lasat interzis). Deci: pantaloni din aia traditional-taranesti germani stil bermude, asa, bocanci, jartiere roz la gambe si o camasa mov de o homsexualitate coplesitoare!!! Am innebunit!

Niciun comentariu: