marți, 31 martie 2009

Vreau o romanie mai curata

... si un bucuresti mai spalat, dar nu de tigani, DeMaio, si nici de oprescu sau de curva aia de dambovita.

S-au premuit azi castigatorii la concursul cu acelasi nume, organizat de ECO TIC si de aia de la hotnews. Concurs de arte vizuale asa, pentru environment awareness, ca sa ma dau si eu lebada-n ghiuveta ca stiu cuvinte in engleza. Patru categorii. Cine sunt cei mai mari artisti militanti pentru ecologie romani? Pai, sa vedem niste nume de castigatori: Joszef Szabo, Gheza Luka, Daniel Ambros, Kristo Robert, Schramko - Foldvary Zsolt.

Dar marele premiu nu putea sa nu revina unui material despre capitala noastra, acest monument al nespalarii, intitulat "balada pescarului in bucuresti", autor - un iesean din bucuresti - Viorel Ilisoi de la Cotidianul. Asta-i materialul:


A, sa-mi amintiti cand ma fac bogat sa cumpar hotnews si s-o dau afara pe PR menegerita lor. Piaristele, din experienta mea, sunt niste fete volubile, serviabile si capabile sa te scoata din cea mai neagra depresie cu o singura muie. P-aia cand am interpelat-o la modul "de ce (fara "pula mea") am aflat si noi, restul presei, de concurs, dupa ce s-a terminat?" mi-a raspuns cu o tacere si o privire care m-a facut pe mine, campion de taekwondo, sa ma gadesc "moama, dac-avea asta un pistol la ea beleam pula". Deci, nu testul de supt pula l-a picat, nici nu ma intereseaza, l-a picat p-ala de comunicare.

5 comentarii:

White Wolf spunea...

Eu te sustin sa fii mogul, sa ai vreo citeva sute de companii si sa dai afara prostii care cred ca fac PR.

Bogdan Marchidanu spunea...

Ha, ha, dom'le, se pare ca povestea asta cu pescuitul e chestie grea de tot. Naste mari pasiuni. Macar piarista aia merita vreo incercare de 'pescuire'?

Cristean spunea...

Ce m-a frapat pe mine la piarizda a fost patetismul si liricismul expunerii ei din cadrul galei si dup-aia comportamentul ei de femeie urata pe ciclu din pauza de tigara. Adica, oficial suntem misto, neoficial ne doare-n pula sau ne ia nervu' ca ne pune lumea intebari. Foarte profesionist, ce pot sa zic. Daca o stiam dinainte, ii ziceam ca n-am bricheta!

A Not So Spotless Mind spunea...

Imi pare rau sa vad ca am chinuit pe cineva cu scriiturile mele.

Cristean spunea...

cand, cum, unde?