marți, 13 aprilie 2010

Io cand vreau sa fac bani, fluier

La premiera lui "Eu cand vreau sa fluier, fluier" au fost tot felul de celebritati din astea sa-si traga cu parerea. Am sa revin la celebritatile asta maine. Cert e ca am auzit multe prapastii. Cum ca vinovati pentru copiii care ajung la parnaie de multe ori sunt parintii, care pleaca in tari straine sa faca bani si-i lasa de capu' lor acasa. Hm. Interesant cum mai toti aia care n-au nicio problema cu banii traiesc cu teoria asta.

La film, cu parerea asta de care m-am plictisit a fost Adreea Esca. Desi, pe de o parte, asa-i. Unii copii ramasi singuri ajung infractori, altii ramasi singuri ajung drogati, majoritatea copiilor ajung oameni normali indiferent de relatia lor cu parintii, dar numai unii copii foarte speciali ajung sa suga pula la toata echipa de polo de la Dinamo si dup-aia sa prezinte stiri la Pro TV pe 30.000 de euro pe luna si sa ne dea lectii de viata chiar si atunci cand n-au un prompter in fata (asta a fost asa, o aluzie fina, ca intre ziaristi).

Faptul ca parintii au plecat sa faca bani si-au lasat copiii singuri n-ar trebui sa insemne NIMIC. Nu toti ajungem la "dansez pentru tine", unii mai pleaca din tara sa munceasca. Daca juniorii ramasi singuri ajung criminali, baietii de bani gata de ce fac prostii? De ce ajung prin puscarii copiii de familii bune? (Bine, aia mai rar, ca-i scapa babacii). De ce daca parintii tai sunt plecati la munca pe afara esti privit ca un ciumat, ca un viitor parnaias? Pentru ca niste idioti care n-au trecut prin problemele tale cred ca le stiu pe toate?

Niciun comentariu: