joi, 26 martie 2009

Ma PIS pe romania 2 - muie la primariile din bucuresti

Dragi muisti ipocriti care mergeti cu masina cu 120 prin localitate si dup-aia va revoltati ca de ce sunt atatea radare si ca ce face primaria cu banii din amenda voastra, in cele ce urmeaza am sa va demonstrez ca nu, nu sunt fanul vreunui primar sau ceva, poate doar al lui Pache Protopopescu si asta, probabil, pentru ca nu il cunosc destul de bine. Dar nu inainte de a face un anunt oficial pe aceasta cale:

Il anunt pe nenorocitul care mi-a zgariat masina a doua oara cu cheia ca daca il prind am sa-mi exersez scrisul in coreeana pe fatza lui. Cu cheia. Pana imi iese corect "ZIUA MA PROSTITUEZ IAR NOAPTEA SUG PULA DIN PLACERE". Daca e una si aceeasi persoana cu ala care mi-a lasat bilet "nu mai parca aici", am sa-ti rup mainile. Sa te caci si sa te pisi cand vor altii. Vrei sa fii din nou copil? O sa te stearga ma-ta la cur din nou.

Acuma, sa nu ma intelegeti gresit. N-am fost niciodata prin Satu Mare, deci n-am nimic cu primaria de acolo. Cu labagiii de aici am eu treaba. Cu astia din bucaresti. De ce ridicati masinile de peste tot, mah?! De ce? Cate locuri de parcare ati facut voi, de nu mai puteti voi ca mi-am parcat masina undeva unde nu incurc pe nimeni, dar ati pus voi semn c-asa a vrut pula voastra? De ce luati ma, masini din fata de la Urgente? Ca poate patesc ce-am patit si tre' sa ma duc undeva unde chiar ma trateaza astia, futu-va-n primaria gurii sa va fut! Andreea, de ce nu faci o emisiune despre abuzurile astea, scroafa autista ce esti???

2 comentarii:

Quick Silver spunea...

bah, tu injuri cam mult.

sa mor eo!

Cristean spunea...

:))))) s-ar putea.