vineri, 23 aprilie 2010

Postare absolut serioasa

Antipatice cum imi sunt subiectele serioase sau alea tratate cu prea multa seriozitate, peste asta nu pot sa trec cum nu prea pot sa trec de niciunul care are de-a face cu relatia copiilor cu parintii. Atentie mare:

O tanti care a infiat o fetita acum zece ani a realizat ca e fiica ei adoptiva e bolnava psihic, asa ca vrea sa o dea inapoi la stat. Pe motiv ca nu i s-a spus ca nu era sanatoasa.

Oameni buni si inimosi, ce parere aveti despre asta?

7 comentarii:

Anonim spunea...

cine i-a spus ca e sanatoasa?

Cristean spunea...

cica doctorii

ioana spunea...

e o boala contagioasa.

Cristean spunea...

da, cred ca e o boala contagioasa de-a mamei, a luat-o de la sine insasi. o avea la genunchi si i s-a urcat la cap.

Unknown spunea...

ma, mie mi se pare corect
decat sa imi nenorocesc si sanatatea si nervii, mai bine, hai siktir
nu e moral, dar e sanatos

nevers spunea...

Mi se pare normal sa renunte.Probabil nu se simte in stare sa faca fata situatiei.Nu e usor.Am o colega exact in aceeasi situatie numai ca ea nu a renuntat.

Cristean spunea...

ma, cum pula mea, ca ma faceti sa vorbesc urat, nu-ti trece prin cap INAINTE ca omu' mai pateste chestii in viata, daca ala mic devenea alcoolic, ok, da-l in pula calului, da' daca a patit ceva care nu era vina lui, de ce il pedepsesti? n-ai avut creier in cap sa te gandesti inainte sa-ti iei o obligatie? asta-i ca aia cu parintii care-si doresc toti sa aiba UN baiat inalt, cu ochii verzi, brunet, cu parul cret si obligatoriu straight. si daca-i un pic altfel, il renegi. inteligent.