joi, 29 aprilie 2010

Sunteti niste tarani

Niste mocani virtuali.

Cum scriam eu in redactie din greu la un material si explicam cum abordarile incoerente in materie de securitate a datelor in organizatii sunt, statistic, mai putin datorate constrangerilor bugetare si mai mult cauzate de pura ignoranta, il aud pe unu' in birou ca are nevoie de o lopata si ca l-a lovit un cal cu copita si i-a luat cinci puncte. Zic "ma, ce dracu???".

Raman ultimul, ca aveam treaba. Liniste, io bagam la tastatura ca un mig mai mic. Dintr-o data, se aude o OAIE. Zic ma, m-am tampit??? Peste cinci minute, din nou. Mehehe! Baaaaaa, sunt in centrul Bucurestiului, intr-o cladire de birouri, la etajul 8!!! Behehe! Ba, ej nebun??? Nu, frate, cat am mai stat, din cinci in cinci minute ceva sau cineva behaia dintr-un birou pe care nu-l puteam indentifica, dar era destul de aproape sa-l aud.

Evident, plecase un coleg, isi incuiase biroul si lasase calculatorul deschis si un joc din asta dement cu animale deschis. O fi aparut intre timp vreun Becaliville si nu stiu eu. Si tot asa. Va dati seama ce bulversat ma uit la astia in mijlocul zilei cand mai aud cate un "gata, ma culc o ora, ca l-am lesinat p-ala. Auzi, tu cum ai facut aia cu curcanii?"?. Si vad ca s-a generalizat.

Pe hi5 tot ma vor in their crew, pe Facebook la toti le fata vaca si mai nou e peste tot la fel. Toti ma invita sa le dau de mancare la porci, pe mess sunt plin de "da si mia un vot in jocu asta plzzzzzz:*:*:*" si uite-asa. Mai munceste cineva pe internetul asta??? Mai devreme jumate din lista mea construia grajduri. Sunteti niste vacari!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ASA E FRATEEEE :)))
mai e si jocul ala cu Lumea Cafelei, m-au disperat toti din lista cu buzz-uri sa dau click pe link-ul lor, ca cica primesc monezi gratis.
Cica se da o masina ca mare premiu, si au facut aia la plantatii de cafea de zici ca suntem in Brazilia. in mintea mea ma intreb , ce urmeaza: plantatii de marijuana? :)))

Cristean spunea...

pfuuuu, daca ar fi din alea ar fi ceva!