vineri, 16 iulie 2010

Sugestii pentru presa

Hait, nu să mai vinde ziarili! Unii zic ca fiindca-i criza, altii ca cica-s ziaristii prosti, io zic ca bizonul român (stiti voi, ala care cand vrea sa adoarma pune mana pe o carte), ia stirile de pe net, dupa care sta sa vina seara sa i le explice Mircea Badea. P-aia cu ziaristii o cred, in sensul ca lumea are o parere proasta despre ziaristi in general. Si eu cand le-am zis la niste pensionari in tren ca-s ziarist m-au intrebat "la toneta sau in intersectie?". Bine, o fi si faţa de vina, ca si femeile cand ma vad pe strada isi strang poseta mai bine.

Dar nu despre asta vorbim acum. Ma distreaza scuzele penibile de vandut ziare aparute in ultima vreme: carti, cd-uri, ochelari 3d etc. Parca toti sefii din presa au frustrari de vreo 20 de ani, asa, de pe vremea lui Pif si Hercule, numerele vechi, pe care le luau romanii ca pe painea calda, si care aveau intotdeauna la pachet niste prostii dupa care se dadeau copiii in vant. Inutile fix ca ochelarii 3D, dar dragute. Băi, măi, procedati gresit. Parca ati uitat ca-i criza. Va zic io ce sa bagati in reviste, tată. Ia, cum suna "Editia speciala ProSport, cu supliment de fasole uscata". Sau "GSP-ul de luni, la pachet cu 4 portii de supa delikat la pachet!".

Cred ca cea mai utila pe vremea asta ar fi "Numai in Adevarul - Editia de Modova gasiti azi o saltea pneumatica anti-inundatii!!! Si-o sticla de vodca anti-depresie..."

Niciun comentariu: