luni, 12 iulie 2010

Te uiti, nu te uiti, vremea meteo trece

Daca as fi un libidinos miliardar singur, emisiunea mea preferata ar fi Meteo. Un mare catalizator de bale emisiunea aia. Cred ca orice masturbagiu mai serios simte cum ii creste nivelul precipitatiilor in gura cand le vede p-alea vorbind la fuste mini despre cum ii mai inunda p-aia din Moldova. Chiar, oare de ce seamana chestiile astea mai mult cu un mercurial de butch decat cu o emisiune? Tre' sa faca vremea mai atractiva?

Si bag seama ca e o piata destul de dinamica, cererea e mare in ciuda crizei, pentru ca le inlocuiesc destul de des. Bine, p-alea tinere, ca pe Romica Jurca (o Irina Margareta Nistor a prognozelor) si Busu - acest Gica Petrescu al matinalului de la ProTV vad ca nu-i mai vrea nimeni. De fapt, poate astia doi sunt acolo pentru minoritatile sexuale, au o tanti in etate pentru gerontofili si Busu o fi pentru baietii lui Boy George Botezatu.

Ar mai merge si o reclama la bere si la seminte acolo unde-s gagici, zic eu. Plus ca discriminare chiar si asa exista, sunt atatea minoritati. Unde-s copiii cu ghiozdan de la meteo, unde-s animalele si unde-s mortii? Dar mai ales, de ce nu prezinta la meteo nimeni din Ferentari? "So cheres, mo? Diseara e vreme de tâmăplărit, mânca-v-aş! Stăm la colţ la întunerec şî dăm la tâmplă!"

Un comentariu:

Zadkielix spunea...

Genial!
Extraordinar si extrem de pertinenta analiza ta!
Nu incape niciun fel de indoiala ca, majoritatea celor ce se uita la vreme, nu o mai retin din cauza...celor ce se fataie si se prezinta acolo, mai dihaidecat toate precipitatiile sau intemperiile!!!
:))