sâmbătă, 31 iulie 2010

Dare de seama

Tin sa multumesc pe aceasta cale bucala cui s-a gandit sa-mi faca un bine si sa-mi faca reclama pe blogul lui Arhi. Hm. Probabil ca n-o sa ajung acolo, in blogroll la el. Lumea-n Romania are de ales intre vadim si dan diaconescu si io-mi fac iluzii c-o sa ma bage cineva in seama. Fac treaba asta pe blog, aici si-n alta parte de prin 2007 si-n afara de niste sex gratis n-am castigat nimic. OK, poate niste insi au ajuns sa ma placa, pula mia, poate chiar mi-ar da o bere, daca ar avea bani.

Va spun sincer ca m-am cam saturat si as cam termina-o. Daca prin 2006 eram entuziasmat de bloguri si mi-as fi facut si eu unul, doar ca inca nu stiam ca treburile pe care le remarc eu prin metrou pot fi interesante pentru unii, acum am devenit cam descurajat. Nu, nu ma cred geniu neinteles, pur si simplu mi-am dat seama ca da, fara lume care sa dea link spre tine nu existi. Unul din putinii care stiu ca exist e Goagăl, cautati Cristean pe el si o sa va prindeti. Si totusi chestia asta nu-mi foloseste la nimic.

N-am devenit mai faimos, mai bogat, mai respectat, cu mai multi prieteni sau cu pula mai mare. Primul blog pe care l-am avut a fost pe un site de socializare, unde scriam ca sa fut si chiar am reusit. Oare ar trebui sa scriu din nou ca sa fut? Sau n-ar trebui sa mai scriu deloc acum, ca am prietena? De scris, oricum scriu zilnic la munca si nici acolo n-am nicio satisfactie, ca pe piaristele care zic ca-s ziarist bun le cred in stare de orice, numai sa nu dea bani pentru publicitate. N-as mai scrie. Am vazut prea multe trânte-n pulă cu cate un catralion de vizitatori si comentarii ca sa mai pot sa concurez cu ei.

11 comentarii:

yoana spunea...

eu cred ca ar trebui sa continui sa scrii..si ce daca nu ai sute de comentarii sau de vizitatori?decat sa primesti o gramada de comentarii prostesti mai bine mai putine si de calitate..

Arhi spunea...

dar de trecut pe domeniu propriu si renuntat la mizeria asta de blogspot, cand o sa o faci?

Cristean spunea...

am samoreu.com, da' parca m-am si atasat de mizeria asta de blog de pe blogspot...

Arhi spunea...

blogspot e un serviciu prost. iti poti muta toate articolele pe samoreu.com, sa ai si chestiile de care te-ai atasat si un serviciu bun.

Unknown spunea...

du-te bai baietel la munca cinstita, freci menta aiurea si dai din gura, la canal cu voi, astia, 'telectualii :))))))))))))))

bogdan spunea...

continua sa scrii. oriunde ai face-o, continua ;)

Cristean spunea...

sharpe, vezi ca si tu ai scoala, nu mai zicea asa, c-o sa fii coleg cu mine:))

Anonim spunea...

ai ajuns bre, ai ajuns
nu se putea altfel

te citesc ptr ca ne cunoastem, altfel nu te-as fi recomandat

141

Cristean spunea...

pfui, anonime, ma gandeam ca m-ai recomandat pentru ca eram bun. m-am racorit acuma, bine ca ne cunoastem, in pula mea!

Anonim spunea...

141 = gabriel irimia :) , old friend cum imi place sa ma intitulez
remember ?

Cristean spunea...

da, bre. esti ok, sper. erdeesistule!:)))