luni, 19 iulie 2010

Uelcăm, uă!

Englezii se tem ca dupa ce iau cetatenie romaneasca toti moldovenii fug la ei si cer ajutor de somaj. Chiar au facut ei un calcul cum ca daca incep sa vina, jumate din moldoveni merg direct in Anglia. Asa calculau si dupa ce am intrat noi in UE. Se asteptau sa se vorbeasca romaneste pe strada la greu. Nu, nu se vorbeste, poate doar pe la bancomate. Ce-mi place mie la ei e ca-s inca o natie care se crede himenul vaginului buricului pamantului. Gen, se considera singura tara din lume. Si asta doar pentru ca sofezi pe stanga si nu scoti toate consoanele cand vorbesti, ca sunt pe bani. "Ai lai i so muci." Bleah.

Ei si cu americanii, futu-i in gura sa-i fut. Pentru ca niste betivi posesori de sclavi, dar promotori ai libertatii, i-au zis la campionatul lor national de dat cu parul in minge world series of baseball si ca la ei fotbalul se joaca cu mana isi inchipuie ca toata lumea e America. Nu e. "Give us your poor, your tired, your huddled masses longing to be free." Asta scria pe statuia libertatii, asta citeai cand ajungeai in state. Ia incearca acum sa te duci acolo sarac, sa vezi ce mvie iei de la un functionar din ala băşit de la consulat.

Din partea mea, imi pare rau ca romanii nu pot sa dea direct cetatenie britanica sau americana, sa-i aducem un pic p-astia cu picioarele pe pamant. Sa scrie la stiri "o banda de americani a furat un kilometru de cale ferata de la magistrala transamericana". Sau "mafia engleza a cardurilor loveste din nou". Ca sa nu mai zic de ce cartiere noi or sa aiba Tecuciul sau Slobozia: cartierul american, cartierul englez....

3 comentarii:

Zadkielix spunea...

Super fantezie!
Dar, daca se va produce si "minunea" asta?
uNDE SI CUM VOM AJUNGE?
:))

Quick Silver spunea...

trec cu vederea ca pe englezi munca imigrantilor i-a scos din mult cacat, asta fiindca ei sunt o natie de betivi lenesi si rasisti.

Cristean spunea...

asa e, doar la partea cu bautura i-as putea apara...