miercuri, 11 noiembrie 2009

Imi tremura mana

Evident, ar zice unii, nu vezi ce frustrat isteric esti? Ei, nu ma cunoasteti voi, de-aia ziceti asa. Imi tremura mana de pe la 10 ani, eu atunci am observat. Mi-a explicat bunica-mea, "e de la inima!". E adevarat ca faptul ca fumez si beau se pare ca nu ma ajuta. Ideea, de fapt, nu e ca-mi tremura mana, ci ca-mi tremura mana pentru ca m-am apucat din nou de cafea, baga-mi-as. M-au prostit astia de la munca. Oricum, in general, beau un pişălău de cafea, daca mi se pare prea tare o mai si diluez cu apa.

Asta pentru ca, pe langa faptul ca ma face sa-mi tremure mana, mai are si un efect de laxativ galopant cafeaua la mine. Asa ca o beau atent, mai ales de cand la un majorat pe intuneric am luat un gat din cana in care-si stigea lumea tigarile. Problema si mai mare e ca am un coleg la munca, specialist in cafea, zice lumea. Ba, face ala o cafea genocid. Detartrant. Zyklon B. Sarin. Tre' s-o bei cu fereastra deschisa. Po' s-o folosesti la deratizare. Si eu din cand in cand UIT chestia asta. Si uite-asa imi tremura mana mai tare. Cica-i misto chestia asta cand te pişi. Nu stiu ce sa zic. Mie nu mi se pare. Cum ar fi sa faci o laba de fiecare data cand te duci la veceu?

2 comentarii:

Andrei Lefter spunea...

Da... sa stii ca e de la cafea, mai ales daca n-ai baut de multa vreme. Inca un viciu pe lista ta de "alimente". Si eu tot diluata o beau, cafeaua, nu chestii de pe la majorate...
Cica "cercetatorii" (care-or fi ei) spun ca si cafeaua e buna pentru sanatate (pe langa vinul rosu si pestele de ocean). Cica daca bei cafea se reduce riscul sa faci Alzheimer... Bine am mai auzit si ca daca fumezi nu faci nu stiu ce fel de cancer, in schimb le faci pe celelalte n tipuri... :)

Cristean spunea...

da, dom'le. nici nu stii ce sa alegi. oricum, s-au dus zilele lui "nu fumezi, nu bei, mori perfect sanatos"...