luni, 2 noiembrie 2009

Politica

Bai, vroiam sa zic ceva inteligent aici, dar pana atunci am si eu o singura intrebare: cine voteaza cu becali??? Vreau si eu sa cunosc un om care voteaza cu becali. Unu'. 1. Singur

12 comentarii:

ioana spunea...

mama lui?

Cristean spunea...

mama lui de bagabont

eadono spunea...

cred ca si bunicata daca isi pune ala semn crucea...:))

Cristean spunea...

da:)). noroc ca si-a adjudecat-o uniunea democratica a bulgarilor din banat.

eadono spunea...

auzi ma da daca merem la copca cine dracu bea, cine dracu conduce si cine e pucul pentru hochei ???

Cristean spunea...

facem cu randu', neneie, facem cu randu'. si ca sa fie mai interesant, mergem cu ocazie. luam pe careva chiar daca nu vrea.;)

Anonim spunea...

Eu. Pentru ca meritam.

Cristean spunea...

normal, esti anonim, de-aia recunosti. deci, misiune neindeplinita.

Bogdan spunea...

Scuze. Nu sunt anonim. Sunt Bogdan Marchidanu. Da, eu votez cu Becali pentru ca meritam, ca popor, un asemenea presedinte. Sa n-o mai labarim sinistru cu flecustete de fete pseudo-intelectuale precum Geaoana, Antonescu sau Basescu. Sa trecem direct la cestiune. Suntem un popor de mate fripte si coate goale, ca atare Becali este cel reprezentativ. Sincer, mai reprezentativ ar fi fost un Ceausescu, dar ala a fost omorat de idioti, bietul de el.

Cristean spunea...

Aoleu, Bogdane, da, ok, suntem un popor de masturbagii, da'pula mia, nu e misiunea noastra sa ne depasim conditia? Doar votandu-l pe cel mai reprezentativ dintre noi (care nu te reprezinta nici pe tine, nici pe mine) crezi ca o sa avansam vreodata? Io-mi bag pula-n cine ne da voie sa votam cu becali, sincer. Cred in democratie, da' cred si in testele IQ si-n alea de cunostinte generale si-n alea de politete. Jur.

Bogdan spunea...

De fapt, suntem o populatie, nu un popor. Habar n-avem ce e aia popor. Popoare sunt americanii, ungurii, sarbii... Romanii sunt o adunatura pestrita de interese personale si gasti, din mijlocul careia nu prea are cum sa rasara macar un concept comun, daramite o constiinta comuna. De aceea, da, putem aspira la mai mult, la evolutie, dar tare ma tem ca doar pe plan individual sau, cel mult, pe plan de grup. De "chibutz", daca suna mai bine.

Cristean spunea...

da, chibutz, tre' sa discutam cu Dan, el e specialist.