marți, 24 noiembrie 2009

Marea prosteala

Titluri mari pe la realitatea si antene: PNL si PSD il sustin pe Iohannis. Sa mor eu??? Nu, ba, nu-l sustin pe Iohannis, asta-i vrajeala ieftina. Il sustin pe Geoana, atat. O gaselnita de marketing electoral de doi lei, special pentru ca ambelor partide le e rusine sa recunoasca faptul ca il sustin pe Geoana. De ce discutam despre prim-ministru cand noi tre' sa alegem presedinte acum? Ca sa nu-si piarda electoratul PNL, care o s-o ia in gura la urmatoarele alegeri daca se inhaiteaza cu PSD. Nu cred eu ca electoratul PNL e atat de idiot sa nu remarce foamea de putere din PNL la ora asta si sa nu-i faulteze la vot. Important e ca astea doua partide il vor pe Geoana presedinte, nu pe Iohannis prim-ministru. Oricum, primul ministru va fi o carpa in mana lor, o carpa de care se vor dispensa cu un sut in cur imediat ce nu se va conforma la smenul x sau y, in stilul in care ne-au obisnuit PSD si PNL.

3 comentarii:

Bogdan spunea...

N-are nicio importanta, maestre. Iohannis e oricum un cadavru ambulant tinut in viata de banii mafioti. Stie foarte bine ca va fi sacrificat, caci e pretul convenit inca de la instalarea ca primar. Miza e disparitia cainelui de paza scandalagiu. Dupa moartea marinarului nu se va mai opune nimeni lipitorii rosii. Vom vedea cu totii foarte repede cum se canta pe toate vocile "Corul Robilor la mafioti".

eadono spunea...

si daca iese iar base e mai bine ma? indiferent cine iese la putere o sa fie la fel de rau, in nici un caz mai bine..probabil mai rau.

Cristean spunea...

bai, cred c-am mai zis de cateva ori pana acum: m-au dezamagit mai tare astia decat basescu. ca va fi rau stiu, dar prefer sa-mi fie rau cu basescu decat cu vanghelie.