marți, 17 noiembrie 2009

Aberatia de marti

Deci m-a intrebat cineva azi ce i-as recomanda ca destinatie pentru vreo doua-trei zile, unde poate ajunge fara masina. Si-am zis "la Piata Romana. In spate. Pe strada aia care duce la Planter's. Acolo e un spice shop. Du-te, ia niste ganja hash, asa se cheama. Dup-aia te inchizi vreo 2 zile in casa si cam asta ar fi." Evident, nu era o idee buna. "Pai atunci, la Focsani, la Oprisan. Da' treci inainte pe la Romana prin spate. Nu, a?. Bine, bine, hai, la Azuga, ca-i mai putin populat. Si ai si tren. "

Moment in care persoana mi-a aratat ce cauta pe Google: Azuga, evident. "Super", am zis eu. "Iei ceva de la spice shop la tine si te-ai scos. Nu? Treaba ta. E foarte misto la Azuga, mai ales in restaurantul de la Lux Garden, singura chestie care merita cu adevarat cinci stele pe la noi - o zic eu, care am mai ars-o prin hoteluri. Atentie, Lux Garden se numeste hotelul din Azuga, nu spice shop-ul de la Romana. Au un bar superb, cu vedere mirobolanta catre munti, un loc in care poti sa savurezi linistit un coniac si un cantec la pian prestat de meseriasul locului live, o ne-bu-ni-e! Mai ales daca ai bagat si-o tigara de la spais şop inainte."

Dar mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu planul meu. Mi-am amintit ca n-are rost sa te duci sa te CAZEZI la Lux Garden, poate doar daca ti-ai vandut recent un "rinic" si ai bani.A, plm, daca reusesti sa convingi pe cineva sa-si vanda el un rinichi si sa faca cinste, si mai bine, atunci merita. Dar sa nu uitati sa treceti pe la Romana!

8 comentarii:

Adelcika spunea...

Te-a-ntrebat "cineva", ai? O veche cunostinta, presupun...Hai pa, ne vedem la Azuga!

Cristean spunea...

stai asa, treci tu sau trec eu pe la romana?

bnx spunea...

Nu te mai bucura nenea. Cica se vor inchide toate magazinasele cu bunatati de la anu...fa provizii ca ursu.

Cristean spunea...

Mda. Niste nenorociti. Cum sa mai trimiti tu lumea la munte in conditiile astea? Macar sa ieftineasca bautura!

Adelcika spunea...

Hehe, sloganul meu electoral e Noroc - cea mai buna bere proasta romaneasca!

Unknown spunea...

vedeti ca de la 1 ianuarie se maresc si taxele tigari/alcool, faceti provizii
si apropos de view-uri, daca ajungeti prin grecia, zakynthos, nu ratati apusul de soare la keri e acolo o terasa de innebunesti si mai e un loc, kampi, tot asa merge de un apus, dar acolo mai e si piscina si ce e mai misto decat s sa stai in piscina cu paharul in mana sa privesti apusul de soare in mare din varful muntelui?
si e si iefteneaua, daca vrei bautura iei, daca nu nu, poti sa stai in piscina fara probleme sau sa dormi pe sezlong, ca e tot moka, si aia nu sunt asa nesimtit sa iti ceara 10 euroi pe ora la sezlong
eu fusei in septembrie, supermito

Cristean spunea...

bai, era vorba de o fuga, 2 zile, de unde bani de avion?

Unknown spunea...

bah, eu nu am zis acum, ca e frig dreacu, sufla crivatul, cand o fi sa fie odata ca niciodata...