marți, 12 mai 2009

Gata m'

Ba, nu mai, gata, nu mai facem nimic. Trebuie sa facem chestia aia cu pensia. Atat. Nu mai avem stiinta, nu mai avem cercetare, nu mai facem arme, avioane, nu mai facem centrale nucleare, hidrocentrale, nu mai producem masini de cacat precum sandero, GATA, STOP.

S-a facut si la noi o comisie pentru cosmos in parlament sa dea niste legi, ca tre' sa lansam un satelit si asta nu se face asa, ma duc maine in fundu' curtii, iau toporu', fac un foc, ma intorc cu curu' la el, trag o basina BUM! Lift off! Pana si pentru asta trebuie legi. Dar nu. La noi, parlamentarii trebuie sa discute despre pensii sau despre basescu la televiziuni.

Nu, coae. Cine pula mea suntem noi, china, brazilia, INDIA? Ca si astia au satelit si cica, in general, sunt mai saraci ca noi. Nu, noi avem problemele noastre. In stilul asta, n-or sa mai ramana decat pensionari si politicieni la noi in tara. A, da, si presa de cacat, precum realitatea, care tot bate campii pe tema asta.

Un comentariu:

jane spunea...

India e super tare! a trimis om in spatiu. si, cica, pana prin 2020 vrea sa ajunga si pe Luna cu echipaj uman!
ehh, la noi se vb de mai bine de juma despre cresterea cu 50% a salariilor profesorilor, daca se poate sau nu. cum sa nu se poata? orice e posibil! come on!!