luni, 18 mai 2009

Top Pizde

Un site din asta de pe la noi, ceva cu vedete onlain, s-a specializat in topuri. Toate cam cu aceeasi tema. Ultimul? Ceva gen "cele mai sexi 20 de cantarete de la noi". De ce nu un top 100? Eu nici nu cred ca stiu 20 de cantarete de la noi, poate doar daca adun si pe mirabela dauer, care nu cred ca e sexi. Bine, ar trebui sa le cunosc? Nici nu cred.

Dar de ce apar topuri din astea? Urmeaza un truism acuma: pizda vinde. Al doilea truism: moca vinde. Si cred ca cel mai mult vinde pizda moca. Inclusiv astea, desenate pe gard, asa. Sau pe monitor, nu conteaza. Merg de-o laba. Iar dovada e ca aia chiar voteaza, deci ii intereseaza. Misto.

Daca ar sti ei, saracii, ce ieftin e sa futi o vedeta din asta... Uneori e suficient sa fii patron de restaurant. Deci, na, dai o ciorba sau o friptura si futi. Probabil unii se si suna intre ei si se intreaba "tu cate ai futut?" "pai, locul 28, 32 si 46". "cam jos, cam jos!"

Bine, pentru majoritatea privitorilor, laba e suficienta. Niste adevarati visatori. Visatori profesionisti. Iar concluzia e una singura: publicul nostru nu se dezminte. La un public din asta, aproape ca nu mai ai cum sa-i injuri p-astia din media.

5 comentarii:

Quick Silver spunea...

deci pana la urma lasa gargara, care plm era topu'??? :D

Cristean spunea...

cine sunt alea sau unde e topu'?

Quick Silver spunea...

topu' ca cine sunt ma dumiresc singura, daca merita :)

Cristean spunea...

http://www.vdtonline.ro/Trageti-aer-in-piept-Celia-cea-mai-sexy-cantareata-din-Romania_1013190.html io habar n-aveam ca exista in tara asta o cantareata celia.

Quick Silver spunea...

'ai de capu' tau nu mai spune la nimeni ca nu stii cine e CELIA!!! :D