luni, 11 mai 2009

Pula mia

Muncesc de acasa de vreo luna. Nush daca ce fac eu acum se cheama program normal. Daca muncitul sambata, duminica si luni noapte e normal, daca faptul ca tu marti dimineata la 8 esti beat ti se pare normal, atunci da, am un program normal. Pula calului, sunt dezorientat complet. Nu ma mai inteleg cu femeia (care si ea, la randul ei, are un program aparte: programul normal e de la pranz pana noaptea, programul de seara e de noaptea pana dimineata) pentru ca nu mai suntem treji amandoi odata aproape niciodata.

Plm (pan’ la magazin), dorm 3 ore, ma trezesc, ma duc la un eveniment, ma intorc, ma culc 4 ore, ma scol, scriu niste materiale, ma culc 4 ore, ma trezesc, citesc, scriu in blog, beau niste bere, ma culc, ma trezesc iar, incep sa fac de mancare si e 5 dimineata, termin de facut mancare, iar ma culc. E 8. Dimineata. Bag pula-n el de lucrat acasa. Nici asa nu-i bine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

dar macar tie nu-ti ciocanesc in cap vecinii "gospodari" care-si renoveaza de o luna apartamentul.

Quick Silver spunea...

sincer, te compatimesc. nici nu vreau sa ma gandesc cat de nervoasa as fi fost sa fiu in locul ei. cred ca as fi ajuns sa iti reprosez toate nimicurile.
fii indulgent si incearca sa gasesti un teren comun.
io simpatizez. adica asta, empatizez. intelegi tu.