vineri, 8 mai 2009

S-a dus pe pula piscotarismul

Bai, nu mai sunt conferintele ce-au fost. Samoreu daca va minţesc. Te duci si mori. Bai, mori, nu alta. Pula mia. Adevaru’ e ca asa se face biznis. Asa e corec’. Nu cum fac bulangiii care maresc spaga. La ce pula mea sa-i mai tii in spate pe toti directorii de la stat cand statul nu mai face comenzi? Tre’ sa fii idiot. Asa ca faci conferinte. La care chiar chemi lume. Prezinti produse etcsamd. Da’ nici chiar asa. Cum pula mea sa-i zici la prezentare “IT-ul pe timp de criza” si sa ma futi tu la creier 5 ore cu altceva?

-Deci “IT-ul pe timp de criza”. Am aici o suta de servere Dell si-am sa va povestesc acuma specificatiile tehnice de la TOATE. Cu o voce inceata rau de tot si pe panarama, ca sunt toate aici si sunt deschise ca sa nu auziti ce zic cu dialectul meu de inginer. A, da, si la 2 mancam. Cam cat de fomist si de prostituat tre’ sa fii sa rezisti pana atunci?

Io nu rezist. Eu mor. Mor de plictiseala, in pula mea. Daca ma tii pana la ora aia in sala, am sa fiu mort la 2. Mort de plictiseala. Atat de bolnav de plictiseala incat o sa se ia. O sa pornesc o pandemie si n-o sa fiti in stare sa izolati tulpina virusului, in pula mea de prosti, ca n-o sa stiti de la ce e. Data urmatoare o sa ma duc la conferinta cu un bilet in buzunar. “Am murit de plictiseala. FUGITI!”.

Niciun comentariu: