luni, 16 noiembrie 2009

Reclama universala



Hai, tre' sa recunoasteti, merge la orice reclama asta. Am descoperit-o cam tarziu, m-am gandit initial, dar mi-am dat seama ca a fost, este si va fi universal valabila, desi nu ne ajuta la nimic. E cam ca apa sfintita, asa, nici nu strica, nici nu repara. Faceti un experiment, inlocuiti "guvernu" de acolo cu orice altceva. Basescu, Voiculescu, Dinamo, homosexualii, tiganii, maidanezii sau ce va deranjeaza pe dumneavoastra sau pe prietenii dumneavoastra acoloşa.

Un amendament: pe mine ma impiedica inteligenta si bunul simt sa fiu mandru ca sunt roman sau sa-mi doresc sa fiu mandru ca sunt roman. Sunt mandru de medaliile pe care le am acasa. As vrea sa fiu mandru ca m-am realizat prin puterile mele. Nu ca s-a futut mama cu tata si erau romani si-a iesit campion mondial Dragulescu la gimnastica. As vrea sa ma corectati daca vi se pare ca am si eu vreun merit la ce-am descris in fraza de dinainte.

Via Adelcika.

5 comentarii:

Adelcika spunea...

Saptamana trecuta pe la un 2 noaptea asa am atins fara sa doresc butonul telecomenzii care dadea pe Euforia TV - era in reluare emisiunea lui Oprah de cand il incoronasera pe Obama. Gazda, basca inca vreo trei vedetutze si Jon Bon Jovi vorbeau despre trairile lor intense de la ceremonia ..zdii si d cum o sa povesteasca ei acest eveniment incredibil nepotilor peste ani si despre cum e tara lor raiu' p pamant si Obama un mic Sf. Petru in varianta coloured si despre cum ii inspira pe ei faptul ca-s americani.

Concluziile sunt de prisos.

As vrea sa adaug ca eu sunt cea mai mandra si mai mandra de Patzaichin, care e nitel lipovean - si-atunci s-a dus p pla romanismu'! Mersi.

Anonim spunea...

Io-s cel mai mandru de mama mea. Si da, e romanca.

Cristean spunea...

Pai esti mandru de ea ca-i romanca sau esti mandru de ea ca e o mama model?

Adelcika spunea...

Dom'le, ce-are-a face mama? Asta e ca si cum ai spune sa respectam batranii ca-s batrani, adica au trait cu 50 de ani mai mult decat tine, nu pentru ca sunt niste fiinte neajutorate si te gandesti ca o sa ajungi si tu asa candva si-o sa ai nevoie sa te lase un putzoi cu manele p iPhone sa stai pe scaun in troleu.

E idiotic sa zici ca esti mandru de etnia ta, ca si cum fatatul intr-un teritoriu anume tine de vreun merit personal. Acuma, sincer, n-am fi fost cu totii nitel mai mandri azi de "vieata" dk emigrau ai nostri la nemti inainte sa ne faca?! Ziceti zau!

Anonim spunea...

Adelcika, ce-am zis eu nu e deloc diferit de ce-a zis ala in reclama, cum ca vrea sa fie mandru ca e roman.
La fel de idiotic mi se pare sa te mandresti in Romania cu faptul ca esti minoritar.
Minoritarii au totusi un avantaj.In timp ce romanii se vaita de tara lor, minoritarilor le cam convine aici. Ca de nu le-ar conveni n-ar sterge-o?

Cristean: is mandru de ea ca e mama model. :))
Dar nu conteaza ca e romanca sau nu. Are si ea "hibele" ei, da de-aia tot is mandru de ea. La fel cum ar putea fi si romanii mandri de Romania. Ce, Germania sau Anglia is perfecte?