miercuri, 27 mai 2009

Ma injura lumea ca injur

Iar se ia lumea de mine ca-s bulgar. Sau cum era? Incedent, din ala. Ce "uameni"... Ei nu inteleg ca intr-o conversatie normala, mai mult de doua-trei puli nu scot din gura. Plus, maxim, o pizda. Maxim. Ba, sunt cuvinte, asta-i tot. Cuvinte. De cand cuvintele te impiedica sa intelegi ce-am de zis?

Daca tu sugi pula, nu-mi zice mie sa vorbesc frumos, cred ca am mai zis asta. Daca dai limbi, la fel. Daca nu-ti place ca se vorbeste urat, da' te uiti la stiri cu violuri si omoruri si la telenovele cu tigani in care se vorbeste frumos, tu ai o problema, nu eu.

De-aia am ajuns la o concluzie. Multora le e frica sa para asociati cu mine ca vorbesc urat. Da' ma citesc. La fel, multora le-ar fi frica sa stea in acelasi loc cu aia pe care ii vad la televizor. Ca-s criminali. Da' ii urmaresc. Incep sa cred ca mi-ar sta bine la televizor injurand.

6 comentarii:

teomore spunea...

Mie nu mi-e frica sa par asociat cu tine. Ba mai mult, imi prezint fatis intentia de a te aduce pe calea cea dreapta, coae...

Cristean spunea...

a, tu vrei sa ma salvezi?:))))

teomore spunea...

Vreau sa te scot la lumina chiar...

eadono spunea...

nus daca asta e cea mai mare problema a ta ca nu vor oamenii sa fie asociati cu tine...oricum te doare la basca pe tine..numa ca cristean tata, si cu limbajul asta pe care il folosesti..care e smecheria ca nu ma prind..cand ai draci e normal sa injuri ca toti o facem da tu injuri mereu asta inseamna ca esti mereu nervos sau ce? nu cred ca te-am auzit vreodata sa vb altfel..

Andrei Lefter spunea...

Daca vrei te imprumut cu o mie (euro) sa apari la Dicaonescu. Faci reiting si apoi esti celebru. Apari si tu apoi in reviste colorate prezentand vremea la buricu' gol... ehe... tot ce-ti trebuie: 1000 euro putina dezinhibare si te-ai scos.

De fapt NU. Mi-am dat seama ca daca faci asta o sa ajungi coleg cu daminutza, ceea ce nu cred ca ar fi ok :)))

Injura frate cat poti. Si apa de la robinet tot cu cacat e, doar ca e filtrata de niste oameni ;) Prea subtil? :)Tu ma intelegi :)

Cristean spunea...

e un fel de test asta cu injuraturile, pudibonzii si aia care se caca pe dumnealor pot sa plece, aici discutam ca oameni adulti care stiu diferenta dintre respect si politete. nu sufar deloc cand cineva se declara dezgustat sau cine stie cum. ma doare-n pula. uite, tocmai am injurat. asta-nseamna ca sunt nervos?

ps: ti-ai pus reclama? te platesc bine astia?:P