duminică, 10 mai 2009

Sacrificarea (bunului simt)

Baaa m-ati spart cu asomarea si cu pulile mele. De cand pula mea a stabilit mortii ma-tii ca animalul ala sufera??? ORICUM SUFERA, pentru ca moare, il doare!!! Prea asemanati toate animalelele cu oamenii! Prea ii asimilati pe porci cu noi! Hei, voi, restul lumii, nu va simtiti jigniti ca va asimileaza lumea cu porcii, cu vitele???

Noi, din mosi-stramosi, am invatat ca animalul trebuie sa moara din cauza hemoragiei ca sa nu ramana sangele in el sa se strice. Mai nou, animalul trebuie sa aiba o moarte brusca, demna, sa i se citeasca drepturile, nu stiu, ca sa mancam noi o carne cu gust de cacat pentru ca unei pizde din franta care crede ca gaina are patru picioare i se pare nedrept ca gaina nu a avut parte de un proces corect in care sa fie gasita vinovata. EXAGERAM.

Ultima data eram stapanii planetei. Ce pula mea s-a intamplat intre timp? Drepturile omului, drepturile minoritatilor, drepturile animalelor, dar n-ar trebui sa existe o limita? Ce urmeaza, drepturile plantelor? Poate maine nu vom mai omori animale deloc. Le omoram doar pe alea care fac rau. Dar le omoram demn. Du-te-n pula mea cu ciupercile tale, daca esti vegetarian, du-te-n gatu ma-tii, lasa-ne pe noi, ceilalti, sa judecam cum ne procuram carnea!

Eu vreau porc, vreau vita! Le vreau corect, le vreau logic. Le dau de mancare, le omor cand vreau, pentru ca TREBUIE sa mananc. Le execut cand vreau, cum vreau, ca stiu cum sunt mai bune. Daca nu le convine, sa faca o petitie on-line! Sa faca o fundatie, “patru labute: doua dimineata, doua seara”.

4 comentarii:

Blackmoonrider spunea...

Banuiesc ca ai avut timp sa vezi asta http://video.google.com/videoplay?docid=-4867469000009495453

Da, sunt intradevar absurde unele reguli, dar la fel de absurda este conceptia ca oamenii sunt stapanii acestei lumi si au dreptul de a hotara moartea unei alte vietati dupa bunul plac!

Cristean spunea...

ba, nu dupa bunul plac, ca n-o sa vin sa-ti tai io cainele din batatura sa ti-l mananc.

da' daca io la mine acasa ajung sa n-am voie sa mananc vaca decat daca o lovesc accidental cu masina, imi bag pula in ele de reguli.

mai erau unii care nu te lasau sa-ti omori animalul decat nu stiu cum, iar carnea trebuia sa o vinzi lor, nu stiu cum si la nush ce pret. vad ca incet, incet, ne intoarcem la ceva similar.

Anonim spunea...

Sa folosesc din cuvintele tale:
Du-te-n pula mea de tampit...

Cristean spunea...

homo homini retardus