luni, 29 iunie 2009

Chestii urate la unele cupluri

Am tot vazut pe la oameni pe bloguri ce NU le place la femei sau la barbati. Bun, ce categorii mai sunt? Minoritati sexuale nu, ca nu-i politic corect, unguri la fel (sa nu uitam, votez udemereu’), deeeeci: cupluri, tata. Pe pedepse.

1. Preferatii mei: aia care se pupa cu zgomot in public, eventual in urechea ta in metrou, asa de zgomotos ca-ti acopera si Pantera data la maxim in player si zgomotul din metrou si tot. P-astia i-as impusca in picior, dupa care i-as bate cu patu’ pustii numa’ in dinti pana ii las desculti in gura.

2. Aia care se cearta in public – aici intra si aia care fac panarama in bucatarie cu geamul deschis sa-i auda si aia de vizavi. Pe el l-as baga in puscarie, sa faca si el, saracu’, sex mai des, nu ca acasa. Pe ea as da-o la produs, specializarea felatie, sa faca si ea ceva util cu gura aia mare si proasta.

3. Aia care se bat intre ei. E greu sa gasesti o pedeapsa in adevaratul sens al cuvantului pentru acesti sado-masochisti nedeclarati. Nu poti sa-i bati, ca le place si mai tare le dai satisfactie. Gata, stiu: ordin de restrictie, distanta 500 de metri. Pustile cu luneta sunt scumpe si prin portavoce nu poti sa te bati.

4. Aia care-si bat copiii. I-as pune sa sape un canal Dunare - Bucuresti – Satu Mare – Iasi – Timisoara. Navigabil. Sa-i multumeasca regelui Mihai c-a dat Chisinaul la rusi. Si sa vada ca educatie se poate face si prin munca, nu numai prin batut lumea mai mica decat tine.

5. Aia care nu pot sa stea la iarba verde fara muzica la maxim, eventual manele. Cat de tampit si de apucat si de bolnav cu nervii tre’ sa fii, cand scapi de panarama din oras (hai, nu-i faceti tarani, ca nu sunt), sa te duci in poiana si sa nu poti sa stai fara muzica ascultata la telefon sau la boxele de la masina? Premiu: capace la urechea dreapta pana te lasa timpanul. Cand ai o singura ureche functionala te gandesti mai serios ce faci cu ea.

Va urma.

5 comentarii:

jane spunea...

eu pe aia care-si bat copiii sau se bat intre ei i-as lega atarnati cumva si i-as lovi cu o nuielusa peste talpi. cate 100/zi. pana le trece cheful de bataie.
si sa nu mai aud de "bataia-i rupta din rai" si-alte-asemenea, ca fac spume.

Cristean spunea...

Nuş' daca mai poti trage sperante sa-i mai educi cu bataia. Tre' sa fii un pic mai rafinat, sa-i rastignesti, sa-i tragi pe roata, sa tragi vreo cativa in teapa, exemplar. Si dup-aia sa le zici "te doare??? Si pe mine ma doare!!! Fac asta pentru tine, pentru viitorul tau, pentru ca te iubesc!!!"

jane spunea...

ooo, da. din iubire ;)
bleah.

Anonim spunea...

Esti tare sentimentalos mai dragule. Ce dracu domne. Un sut in cur bine plasat aproape de cele doua cohones sau gaoaza, daca e vorba de femei, si gata

Cristean spunea...

cat optimism!