marți, 23 iunie 2009

Monica specialista

Imi explica si mie cineva cine e Monica Tatoiu si de ce tre' s-o vad pe la toate emisiunile trangandu-si cu parerea despre diverse? Adica ok, stiu si eu un "gugăl - goagăl" sa-i gasesc un bio pe net, din care nu descopar decat ca se pricepe, intr-adevar, la ceva: la sarit din functii in functii, inclusiv din aia de profesor de matematica la liceu in ditamai functia de manager pe romania la o firma mare.

Bun, aia-i problema ei si a alora pe care i-a vrajit, plus a subordonatilor, banuiesc. Mai ales ca stim stilul de lucru de la astia gen Avon, in care daca te-ai bagat, stii sigur ca vei da bani, nu stii sigur si daca vei lua. Intre timp, madama am inteles ca are dificultati in a-si struni beizadeaua si ca nu a reusit sa convinga pe nimeni ca director zonal, asa ca dupa 6 luni a zburat. Ei, nu poti sa-i vrajesti pe toti, ce sa-i faci. Dar da ea bine pe sticla? Cu fata aia cand serioasa, cand usor iritata? Da.

Da' iar am ajuns sa ma calce pe nervi "profesionistii" pulii din televiziuni. Imi amintesc cu oroare vremea cand, ca sa nu bage opozitia pe sticla, tembeliziunile aservite chemau, in loc de politicieni la emisiuni politice, "analisti". Ca asa ne-am pricopsit cu tot felul de impostori pupincuristi pe post de specialisti.Ba, cand discuti ceva, cheama, in pula mea, un specialist adevarat, nu mi-o chema pe tatoiu, pe florin chilian, pe floriiiiin calinescuuuu si pe adrian paunescu la orice.

Un comentariu:

Anonim spunea...

de ce te uiti? sunt citiva "abonati". madam tatoiu e un adevarat becali al seriosilor :)