marți, 2 iunie 2009

Hai sa fiu si eu Ion Creanga 3 – Sfarsitul copilariei

Of... nici nu stiu cum sa incep. As fi vrut sa-i spun partii asteia “vaginul”. Ca asa ramasese ultima data si intr-adevar, in jurul – sau inauntrul acestuia se cam invarte perioada asta. N-am sa incep acuma cu varsta la care mi-am pierdut eu inocenta si nici n-am sa povestesc cum a fost prima oara. Pe toti prietenii mei care se lauda ca s-au dezvirginat pe la 12 ani sau varste din astea ii intreb “macar s-a purtat ca un cavaler cu tine?”

Oricum, e o parte speciala si asta, perioada cand ai inca un instrument la dispozitie sa inveti si sa explorezi lumea mai bine, si anume pula – asta e, vorbesc din punctul de vedere al barbatului. Dar pentru unii e greu. Acneea, ăia un metru cin’zeci, imbracatul aiurea, faptul ca toti bulangiii aia mai mari se iau numai de din alea de 14 ani ca-s mai proaste si se dau pe brazda mai usor, totul face ca actiunile pizdii sa explodeze la bursa la varsta aia.

Si e un moment foarte prielnic sa te concentrezi pe asa ceva. Prietenii s-au dus care pe unde, aia mai tampiti la liceul militar, aia mai prosti la liceul de politie, aia mai perversi la liceul teologic sa joace baba oarba in pula goala – am auzit ca e un sport foarte popular pe acolo, aia mai pragmatici la liceul silvic si tot asa. Si-ai ramas tu, cam singur in orasul tau si-n clasa ta plina de femei demente, cu un singur coleg cam traumatizat si cu oarece handicap estetic – nu i-a trecut nici acum, dar intre timp a ajuns un geniu, asa ca s-a rezolvat. Ramai singur cu pizdele, sa te invete ele ce n-a reusit tac’tu acasa 14 ani: sa fumezi si sa bei ca bou’.

De futut, nu s-a pus problema, cel putin nu la inceput, cu tot sprijinul lu’ tata, saracu’: “cand vrei, o scot pă mă-ta la un film si rezolvam problema. Bani ai?”. Pentru batranu’, fututul de femei noi a fost sport de performanta toata viata lui. Iar ochii verzi, vrajeala, tupeul si uniforma nu pot sa spun decat ca l-au ajutat. Ca nu l-au ajutat sa scape de alcoolism, e alta poveste. Dar ce bine, eu nu seman cu el la caracter. De fapt, nici nu stiu cu cine pula mea seman, asa tampit cum sunt.

Uf, deja ma intind si n-am spus nimic. Pe primele doua femei din viata mea care s-au indragostit de mine le-am refuzat brutal. Nici macar nu stiu de ce. Primei blonde i-am inchis telefonul in nas imediat dupa ce mi-a spus ca ma iubeste, iar celeilalte i-am zis ca-mi place mustata ei, desi, in imaginea generala, nu conta aproape deloc chestia asta. Mai ales pentru ca era tot blonda, BUNA siiiii nu era virgina. Am refuzat-o pe una cu experienta. Si-acuma fanii mei, in cor: “mare bou!”. Nu stiu, s-o dau in englezisme, it wasn’t them, it was me! Nu eram pregatit. Desi vroiam. Cine sa mai inteleaga si barbatii astia???

Ei, refuzurile astea doua m-au facut sa ma injur mult in perioadele cand dumnezeu nu-ti baga-n traista si, cum nu-s genul care nu observa suferinta, mi-au lasat cadou un complex de vinovatie si o fixatie pentru blonde de care n-am scapat nici in ziua de astazi. Si-a urmat o nebunie. Indragosteli, dezindragosteli, sex mult – cel mai mult, cu mine insumi, multe chestii frumoase si multe chestii mai putin frumoase. Mai ales ca eu eram printre aia de un metru cincizeci si toate femeile vroiau sa-mi dea ţâţă cand eu vroiam altceva si cand am ajuns la 1,64 m-am apucat de fumat ca prostu’ baga-mi-as pla.

Lectii invatate: nu conteaza cum arati. Pentru tine. Pentru restul, conteaza; femeile sunt niste chestii foarte complicate si imposibil de inteles; barbatii sunt niste idioti. Inclusiv eu. Ca nu conteaza ca ai 1,64 am aflat mai tarziu. In facultate, care va face subiectul altui material. Acolo chiar ca-i porno!

5 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

bai Creanga! si tata vede la fel futaiu ... gen sport. inca n a scapat de pasiunea asta.
regrete din cauza pizdelor , ca n am profitat cand a trebuit , cred ca avem toti. iar regretele apar cam dupa ce depasesti perioada complexelor
"Ion Creanga povesteste copilaria copilului universal"
zice o mare doamna care se ocupa cu d ale literaturii

Cristean spunea...

bai, nush' cum pula mea am facut, ca in postarea asta n-am scris aproape nimic din ce vroiam sa zic. bag pula-n el de luat cu vorba!

Anonim spunea...

ce sa zic ma... asa se intampla. hai nu fi suparat ca spatiu de scris mai e destul. sau e posibil sa ai prea multe regrete din copilarie care au iesit acum la surafata ;)) e ok si asa , pote le ai scos din sistem

Andrei Lefter spunea...

Si cand te gandesti ca vroiam sa dau la academia militara... :)
Lasa-te!!! (de fumat. incearca precum in caricatura aia cu cowboyu legat de p.la cu sfoara de un tragaci, si cu o indianca in c.ru gol in fata lui. poate functioneaza:) )
Ma bucur ca ne impartasesti amintiri, mai aflam si noi "amicii" tai cate ceva despre tine. ;) Apropos, ce s emai aude de formatia aia "amicii"? :D